ΣΑ

Σοφία Αναστασίου

Αυτόφωρο για τον Χαρδαλιά μετά το χειροφίλημα;

Οι εισαγγελείς οφείλουν να δώσουν το «καλό παράδειγμα» τιμωρώντας τους αρνητές μάσκας. Ότι προβλέπει ο νόμος δηλαδή...

5129179

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στο αυτόφωρο;

Προφανώς κι αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να μην ήταν απλώς ένα ερώτημα του… αέρα, αλλά να είχε ήδη συμβεί σήμερα. Να ήταν γεγονός. Και πιθανότατα θα ήταν… σε έναν άλλον τόπο , με μια άλλη Κυβέρνηση και προφανώς με μια άλλη Δικαιοσύνη που εφαρμόζει πάντα και προς κάθε κατεύθυνση τον νόμο αλλά και τις εγκυκλίους που η ίδια συντάσσει…

Γιατί τι να τις κάνεις τις εγκυκλίους και πώς περιμένεις να τις πάρει ο απλός πολίτης στα σοβαρά όταν αφήνεις στο απυρόβλητο αυτούς που κουνάνε το δάχτυλο στους κοινούς θνητούς ενώ οι ίδιοι με την συμπεριφορά τους δίνουν το ακριβώς αντίθετο μήνυμα …

Κι εξηγούμαστε.

Σήμερα παίζουν στην επικαιρότητα, μεταξύ πολλών άλλων σοβαρών και… ασόβαρων ειδήσεων, δύο θέματα.

Το πρώτο μάλιστα προηγήθηκε κατά αρκετές ώρες χρονικά του δεύτερου . Αφορούν και τα δύο στην πανδημία που έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των ανθρώπων παγκοσμίως.

Η πρώτη είδηση , που ξεκάθαρα παίζει πολύ λιγότερο και εννοείται πιο χαμηλά από την πρώτη στην πλειοψηφία των ΜΜΕ, είναι η εμφάνιση χωρίς μάσκα του Νίκου Χαρδαλιά, μετά την επιχείρηση διάσωσης των εγκλωβισμένων εξαιτίας του Ιανού, στην Οξυά Καρδίτσας.

Ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός παρακαλώ Πολιτικής Προστασίας, χωρίς μάσκα πλησιάζει έναν ιερέα , που επίσης δεν φορούσε μάσκα, σε απόσταση αναπνοής καθώς σκύβει και του φιλά το γυμνό χέρι. Ακριβώς έτσι…Ο Νίκος Χαρδαλιάς που πριν λίγες ημέρες μέμφθηκε και δικαίως έναν άλλον υπουργό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, τον Γ. Κουμουτσάκο που κοινώνησε την ημέρα των γενεθλίων του . Μάλιστα και οι δύο αυτοί κύριοι έπραξαν ότι έπραξαν παρουσία καμερών και φωτογραφικών φακών… Ούτε καν στα… μουλωχτά, για να μας δώσουν το καλό παράδειγμα.

5f69ec52825e634b6f679294
Ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός παρακαλώ Πολιτικής Προστασίας, χωρίς μάσκα πλησιάζει έναν ιερέα, που επίσης δεν φορούσε μάσκα, σε απόσταση αναπνοής καθώς σκύβει και του φιλά το γυμνό χέρι. Ακριβώς έτσι…

Η δεύτερη είδηση που παίζει και πρώτη σε πολλά Μέσα και σωστά είναι η εγκύκλιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, με την οποία δίνει εντολή στις εισαγγελίες όλης της χώρας, να σχηματίζουν δικογραφίες και να οδηγούν ενώπιον της Δικαιοσύνης με την διαδικασία μάλιστα του αυτοφώρου τους αρνητές της μάσκας.

Πολύ ορθή όντως η παρέμβαση του Ανώτατου Εισαγγελέα της χώρας καθώς το πράγμα έχει ξεφύγει, ανεξάρτητα από το γεγονός βέβαια ότι για την έξαρση της πανδημίας στην χώρα μας μέσα στο κατακαλόκαιρο δεν ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο, ούτε καν κυρίως ,οι αρνητές της μάσκας. Έχουν κι αυτοί το μερίδιο της ατομικής ευθύνης και καλό θα είναι να το καταλάβουν έστω και με τον φόβο της σύλληψης , την μερίδα όμως του λέοντος την έχει η Πολιτεία και δη οι αρμόδιοι από την Κυβέρνηση που τόσο καιρό τα έκαναν “μπάχαλο” με την πρόχειρη και υποκριτική πολιτική τους .

Μετά λοιπόν , για να γυρίσουμε στο προκείμενο, και από αυτή την παρέμβαση του κ. Πλιώτα οι εισαγγελείς υποχρεούνται να επαγρυπνούν και να σχηματίζουν δικογραφίες ανεξάρτητα προφανώς από το ποιος είναι αυτός που παραβιάζει τις σαφείς οδηγίες των επιστημόνων προκειμένου να περιοριστούν τα κρούσματα του κορονοϊού.

Πόσο μάλλον για περιπτώσεις που βγάζουν… μάτι , σαν αυτή του κ. Χαρδαλιά , και για τις οποίες έχει γίνει κοινωνός, παίρνει δηλαδή το κακό εν προκειμένω παράδειγμα, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού που καμάρωνε μέσω των απευθείας συνδέσεων τον “σερίφη” του στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των ανθρώπων και τον είδε στην συνέχεια να τρέχει σαν σίφουνας χωρίς την μάσκα να να ασπάζεται το χέρι του ιερέα.

ΚΙ εδώ προκύπτει ευθέως η σύνδεση των δύο ειδήσεων… που θα έπρεπε να οδηγήσουν σε μια τρίτη .Στην τιμωρία του αρμόδιου για την Πολιτική Προστασία, Νίκου Χαρδαλιά.

Μα ,με αυτόφωρες διαδικασίες θα αναρωτηθείτε;

Με ότι λέει ο νόμος θα σας απαντήσουμε…

Αλλά όπως είπαμε και στην αρχή, αυτά σε έναν άλλον τόπο.

ΥΓ: Πάντως το αυτόφωρο για τον κ. Χαρδαλιά δεν έχει παρέλθει ακόμα.  

Πηγή: documentonews.gr

Καραμανλής: Θλιμμένη παράσταση στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Δεν ήταν εύκολο το να κατέβω ξανά υποψήφιος» (video)

6028608

Καραμανλής: Θλιμμένη παράσταση στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Δεν ήταν εύκολο το να κατέβω ξανά υποψήφιος» (video)

«Στην πολιτική δεν μπήκα στα 20, μπήκα στα 40 μου. Δεν είναι σκοπός για μένα…

Δικηγόρος μητέρας 12χρονης: «Κατήγγειλε τον βιαστή του παιδιού της και πήγε φυλακή. Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά» (Video)

6167994

Δικηγόρος μητέρας 12χρονης: «Κατήγγειλε τον βιαστή του παιδιού της και πήγε φυλακή. Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά» (Video)

Αθώα κρίθηκε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.…

Πρώτη αντίδραση Κούγια για ενοχή Πισπιρίγκου: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο – Έχω πειστεί για την αθωότητά της» (Video)

image 1 2

Πρώτη αντίδραση Κούγια για ενοχή Πισπιρίγκου: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο – Έχω πειστεί για την αθωότητά της» (Video)

«Εξεπλάγην από την απόφαση. Πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη».

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

δημος βερυκιοσ

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

Μια αρκετά σημαντική αποκάλυψη για τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου έκανε ο Δήμος Βερύκιος

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού…