Newsroom

Newsroom

Αυτό θεωρούν οι άντρες καλύτερο και από το σέξ

Το ποδόσφαιρο και το αυτοκίνητο είναι ίσως οι δύο μεγαλύτεροι… έρωτες ενός άνδρα. Γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία ως μεγάλος χορηγός του Champions League, έκανε μία σειρά από έρευνες και πειράματα για το δημοφιλέστερο των σπορ, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Λάφμπορο.

575d4a5d1dc524587c8b4622

Στην πρώτη από τις έρευνες συμμετείχαν πάνω από 5.000 κάτοικοι της Ευρώπης, από τις Μ. Βρετανία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία. Τις πέντε χώρες δηλαδή με τους πιο ισχυρούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους, αλλά και με τις Εθνικές τους να είναι απο τα φαβορί κατάκτησης του EURO.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το 55% των συμμετεχόντων στην έρευνα απάντησαν ότι το πιο συναρπαστικό γεγονός που τους συμβαίνει σε σταθερή βάση (κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα) είναι η παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Στη δεύτερη θέση με 53% βρίσκεται κάποιο προσωπικό πάθος/χόμπι και στην τρίτη με 52% το σεξ. Το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 65% για τους Γερμανούς, οι οποίοι προφανώς δεν έχουν άλλες “ασχολίες” πλην του ποδοσφαίρου.

Από τους ερωτηθέντες το 73% κρίνει τον τελικό του Champions League ως το ετήσιο αθλητικό γεγονός που περιμένουν με περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ από αυτούς, 1 στους 4 δεν σχεδιάζει κάτι άλλο τη συγκεκριμένη ημέρα.

Ποια είναι η πιο δημοφιλής ομάδα και ο πιο συναρπαστικός ποδοσφαιριστής; Εδώ οι απαντήσεις δεν προκαλούν έκπληξη: Στην κορυφή είναι η Μπαρτσελόνα με 64% (ακολουθούν η Ρεάλ Μαδρίτης με 60% και η Μπάγερν Μονάχου με 41%) και ο Lionel Messi με 69% (μπροστά από τον Christiano Ronaldo με 53% και τον Neymar Jr. με 31%).

Επιστήμονες από το τμήμα Αθλητισμού, Εξάσκησης και Υγείας του βρετανικού πανεπιστημίου υποβάλουν σε δοκιμασίες φιλάθλους κατά τη διάρκεια των φετινών αγώνων και στη συνέχεια θα αναλύσουν τα δεδομένα (από τους παλμούς της καρδιάς, τις αναπνοές, την ηλεκτροδερματική δραστηριότητα κ.α.) ώστε να βγάλουν συμπεράσματα για το πώς αντιδρά ένας φίλαθλος σε συναρπαστικές φάσεις.

Πηγή: newsauto.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…