Αυτό είναι το νέο Δ.Σ του ΚΕΕΛΠΝΟ

Με υπουργική Απόφαση ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ έπειτα από τη λήξη της θητείας του προηγούμενου Δ.Σ του Κέντρου.

580debb71dc524760a8b471c

Πρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάστων ορίζεται ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ και αντιπρόεδρος ο Αγάπιος Τερζίδης. H θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής.

Αναλυτικά το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ:

Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, Χειρουργό, Αναπληρωτή Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Αλκιβιάδη Βατόπουλο, Καθηγητή Μικροβιολογίας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας υγείας (ΕΣΔΥ).

Αγάπιος Τερζίδη, παιδίατρο, Πανεπιστημιακό υπότροφο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρώτριά του την Μάρθα Γαβανά, Επιμελήτρια Α΄ Ε.Σ.Υ. Γενικής Ιατρικής, Επιδημιολόγο.

Μαρία Καντζανού, ιατρό βιοπαθολόγο, επίκουρη Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρώτριά της την Ελένη Ιωαννίδου, ιατρό παθολόγο λοιμωξιολόγο, στο Γ.Ν. Ρεθύμνου.

Ευσταθία Πανοτοπούλου, Διευθύντρια Ιολογίας στο Αντικαρκινικό- Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», με αναπληρώτριά της την Βάνα Σύψα, Επίκουρη Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ουρανία Δαφνή, Καθηγήτρια Βιοστατιστικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρώτριά της την Δήμητρα Καββαθά, Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. της Δ΄ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ.

Αθηνά Φαραζή, δικηγόρο Αθηνών, με αναπληρώτριά της την Χρυσούλα Μπίτσικα, επίσης δικηγόρο.

Μαρία Μιχάκου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων Νομικών Προσώπων, ως εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας με αναπληρώτριά της τη Θεοδώρα Σταύρου, Προϊσταμένη του τμήματος μεταδοτικών και μη μεταδοτικών νοσημάτων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας.

Δημήτριο Κουντουρά, Ειδικό Παθολόγο – Ηπατολόγο, Διευθυντή της Β΄ Παθολογικής – Ηπατολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «ΜΗΤΕΡΑ», ως εκπρόσωπο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Καραΐσκο, Ψυχίατρο των πολυϊατρείων της ΕΛ.ΑΣ.

Γρηγόριο Ροκαδάκη, Ιατρό Οφθαλμίατρο, ως εκπρόσωπο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.), με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Βαρνάβα, επίσης, Ιατρό Οφθαλμίατρο. 

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…