Newsroom

Newsroom

Αυτό είναι το διαμέρισμα που κρυβόταν ο μακελάρης του Reina

Οι τουρκικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου συνελήφθη ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ.

587e0abe1dc524181d8b4aec

Το διαμέρισμα που κρυβόταν ο Μασαρίποφ όλο αυτό το διάστημα και το οποί απείχε 40 χλμ από το σημείο της επίθεσης, είναι πολυτελές και είχε νοικιαστεί από τους συνεργούς του που τον έκρυβαν εκεί για σύντομο χρονικό διάστημα,σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ. 

Μάλιστα, την στιγμή που εισέβαλαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, ο δράστης επιχείρησε να κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι.


Ο Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, ο οποίος όπως ομολόγησε είναι ο άνθρωπος που σκόρπισε το θάνατο στο παραλιακό νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, συνελήφθη μετά από μεγάλη επιχείρηση της τουρκικής αστυνομίας.

Η σύλληψη φέρεται να έγινε σε φιλικό του σπίτι, όπου βρίσκονταν μαζί με τον μόλις τεσσάρων ετών γιο του. Η αστυνομία μετά τη σύλληψη παρέμεινε στο διαμέρισμα για έξι ώρες, ώστε να το ερευνήσει σπιθαμή προς σπιθαμή. Μέσα σε αυτό βρέθηκε και το ποσό των 150.000 δολαρίων.


Ο Ουζμπέκος τρομοκράτης οδηγήθηκε στα γραφεία της ασφάλειας στην Κωνσταντινούπολη, για ανάκριση μαζί με άλλα τέσσερα άτομα που επίσης έχουν συλληφθεί ενώ σε άλλη επιχείρηση συνελήφθη και η σύζυγός του η οποία ανακρίνεται.





Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…