Αυτό είναι το κρυφό προφίλ του Παναγιωτόπουλου – Οι χυδαίες αναρτήσεις του «Waylon75» (photos)

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όχι μόνο αναρτούσε παράνομα εικόνες, αλλά περηφανευόταν και για τις κοπέλες με τις οποίες βρισκόταν ερωτικά - Προσοχή ακραίο υβριστικό λεξιλόγιο

93df262e 6dfa 496d 8323 735f0ea0a5f3 0

Με το κωδικό όνομα Waylon75 αναρτούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φωτογραφίες από πρώην συντρόφους του σε ελληνικό site στο οποίο γίνονται ενημερώσεις για τη λειτουργία των οίκων ανοχής.

Εδώ και μέρες είχε γίνει γνωστό ότι το ψευδώνυμο Waylon75 άνηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλου. Αρχικά την «ανακάλυψη» έκαναν διάφοροι χρήστες που σχολίαζαν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος εμφανίστηκε στο MEGA και ανέφερε ότι το ψευδώνυμό του είναι το όνομα ενός Ολλανδού τραγουδιστή με τον αριθμό 63 που είναι η ημερομηνία γέννησής του.

Σύμφωνα όμως με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα στο in.grοι πρώτες έρευνες των στελεχών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού που ερευνούν την παράνομη ηλεκτρονική δραστηριότητα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, επιβεβαιώνουν ότι το παραπάνω ψευδώνυμο ανήκει πράγματι στον πρώην παρουσιαστή

Τέλος, λίγη ώρα μετά τις 15:00 διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έσβησε όλες τις αναρτήσεις που αναφερόντουσαν στον συγκεκριμένο χρήστη.

Οι αναρτήσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο πρώην παρουσιαστής που κατηγορήθηκε για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους πριν από λίγες ώρες, έκανε αναρτήσεις σε δύο διεθνή sites με πορνογραφικό υλικό, ενώ παράλληλα διατηρούσε ένα δικό του «κανάλι» στο οποίο υπήρχαν πολλά ερωτικά video.  

Mε το ψευδώνυμο «Waylon75» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν δίστασε να αναρτά προσωπικές στιγμές με τις ερωτικές τους συντρόφους στο συγκεκριμένο site που προχωρά σε ενημερώσεις για τη λειτουργία των οίκων ανοχής και με «κριτική» για  πληρωμένα ερωτικά ραντεβού.

Μάλιστα ο ίδιος όχι μόνο αναρτούσε παράνομα εικόνες, αλλά περηφανευόταν και για τις κοπέλες με τις οποίες βρισκόταν ερωτικά.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αυτό το μ@@νί γλεντάω τόσο καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει»

Ο ίδιος μάλιστα επέλεξε να προχωρήσει και σε συζητήσεις με άλλους χρήστες που σχολίαζαν με ψευδώνυμα στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Αφού έκανε τις σχετικές αναρτήσεις με το ψευδώνυμο «Waylon75», έπειτα ζήταγε τη γνώμη των υπόλοιπων ανώνυμων χρηστών για τις κοπέλες με τις οποίες διατηρούσε επαφή, ενώ όταν του ζήταγαν περισσότερες φωτογραφίες της ερωτικής του συντρόφου ή ακόμα και πληροφορίες σχετικά με την ηλικία της, εκείνος δεν δίσταζε να τις αναρτά.

Τέλος, υπήρξαν ακόμα και περιπτώσεις χρηστών που μπροστά στην χυδαία και παράνομη συμπεριφορά του πρώην παρουσιαστή, επέλεξαν να κάνουν victim blaming, κατηγορώντας κατ’ ουσία το θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου και όχι τον ίδιο που αναρτούσε παράνομα φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία του στον ανακριτή, σήμερα αφέθηκε ελεύθερος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά τη σεξουαλική ζωή προσώπων κατ’ εξακολούθηση.

Στον τηλεπαρουσιαστή επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

InCollage 20240419 145031854

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

«Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Λάκης…

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Σούζη

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με τις προβλέψεις για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για…