Newsroom

Newsroom

Αυτιάς «καλλωπίζει» Μητσοτάκη: «Είναι πεισματάρης όπως ο πατέρας του» (video)

Μήπως ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ βάζει τα δυνατά του για να τον βάλει αυτή τη φορά στα ψηφοδέλτια ο Κυριάκος και να μη του ρίξει για δεύτερη φορά «πόρτα»;

4948514 1

Μια ακόμη αποστολή ξεπλύματος του πρωθυπουργού έβγαλε με μεγάλη επιτυχία εις πέρας ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, σε μια στιγμή που η δημοφιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται να δέχεται ένα από τα ισχυρότερα πλήγματα των τελευταίων δύο ετών.

Ο κ. Αυτιάς, στην αρχή της συζήτησής του με τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, έσπευσε να ενημερώσει τον ίδιο, αλλά και το τηλεοπτικό του κοινό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «πάρα πολύ απαιτητικός» και καθόλου «εύκολος».

«Να πω σιδεροκέφαλος; Δεν είναι εύκολος ο Μητσοτάκης, έτσι; Είναι πάρα πολύ απαιτητικός. Είναι πεισματάρης όπως ήταν και ο πατέρας του, να το ξέρετε», ενημέρωσε τον στενότατο συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη ο δημοσιογράφος.

Η επίθεση φιλίας του Γιώργου Αυτιά προς τον πρωθυπουργό μάλιστα, φαίνεται πως έφερε σε δύσκολη θέση ακόμη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που είδε τον ρόλο του να υποκαθίσταται με το «καλημέρα», από τον άνθρωπο που κανονικά θα έπρεπε να ελέγχει το κυβερνητικό έργο.

«Ο πρωθυπουργός είναι ένας πάρα πολύ εργατικός άνθρωπος και έχει τις ίδιες ακριβώς απαιτήσεις από όλους του τους συνεργάτες», έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο κ. Οικονόμου, βάζοντας ένα φρένο στον Γιώργο Αυτιά. 

Πάντως η έντονη διάθεση φιλοφρονήσεων προς τον πρωθυπουργό από τον κ. Αυτιά μπορεί και να μην είναι εντελώς τυχαία. Άλλωστε, μπαίνουμε στο δεύτερο μισό της κυβερνητικής θητείας, ενώ ταυτόχρονα οι φήμες για πρόωρες εκλογές επανέρχονται κάθε τόσο στο τραπέζι των τακτικών επιλογών του Κυριάκου Μητσοτάκη, και είναι πιθανό ο δημοσιογράφος να έχει τη διάθεση να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στα ψηφοδέλτια, αφού στις προηγούμενες εκλογές παραλίγο να δει το όνομά του στις λίστες των υποψηφίων πριν τελικά το «κόψει» ο ίδιος ο Μητσοτάκης.

Ας μην ξεχνάμε ότι λίγο πριν τις εθνικές εκλογές του 2019, ο Αυτιάς είχε «γκρινιάξει» δημοσίως στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο: Ο Γιώργος Αυτιάς, στο ξεκίνημα συνέντευξης με τον μετέπειτα πρωθυπουργό το καλοκαίρι του 2019, τον στρίμωξε στα σχοινιά όσο αφορά το «κόψιμo» του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, λέγοντας του : «Θέλω να μου απαντήσετε γιατί εδώ ήρθατε στη Μέκκα της δημοσιογραφίας» και συνέχισε  «Κύριε πρόεδρε, μου κάνατε μια πρόταση να είμαι στα ψηφοδέλτια, αλλά εκεί μου δώσατε ένα μάθημα ζωής. Μου είπατε Γιώργο, δεν μπορώ να διαχειριστώ την απήχηση που έχεις στον κόσμο».

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό