Αυτή είναι η πλαστή ταυτότητα που βρέθηκε στο διαμέρισμα της Κυψέλης (photos)

cover
NewsRoom 04/10/2014 | 22:32

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων της ΕΛ.ΑΣ., δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τέσσερις φωτογραφίες, που απεικονίζουν καταφανώς πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), μετά τη σύλληψη του κατηγορούμενου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Αντώνη Σταμπούλου.

Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας βρέθηκε σήμερα στο διαμέρισμα της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη και όπως προέκυψε, είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του χώρου από τον παραπάνω συλληφθέντα.

Το πλαστό Δελτίο φέρει αριθμό ΑΑ 011583 και φέρεται να έχει εκδοθεί την 04-03-2005 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, υπό στοιχεία Τσεργάς Ευθύμιος του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα, που αντιστοιχούν σε στοιχεία πραγματικού ατόμου, που δε σχετίζεται όμως με την υπόθεση.

Επιπλέον, φέρει επικολλημένη φωτογραφία άνδρα, που προσομοιάζει σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. με τον Σταμπούλο, είναι όμως εμφανώς διαφορετική με αυτή του πραγματικού κατόχου. Σκοπός της ΕΛ.ΑΣ. για την δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης ταυτότητας είναι για την συλλογή στοιχείων ή μαρτυριών που μπορεί να προκύψουν, σε περίπτωση που αυτή η πλαστή ταυτότητα έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή ή μίσθωση διαμερίσματος, γκαράζ, οχήματος κ.λπ.