Αυθόρμητος ο σεξισμός Μητσοτάκη: Οι δουλειές στο σπίτι γίνονται από τη νοικοκυρά (video)

Όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών, η απελευθέρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη γύρω από ουσιαστικά ζητήματα, μεγαλώνει

μητσοτάκης 2

Την πεποίθησή του ότι η «νοικοκυρά» είναι αυτή που κάνει τις δουλειές στο σπίτι, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρωινή συνέντευξή του στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δεκαετίες πίσω μας πηγαίνει ο βαθύς συντηρητισμός του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος, σε μια «χαλαρά στημένη» συζήτηση για πιο προσωπικά θέματα μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την αντίληψη που έχει για τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία.

Αφού απάντησε την ερώτηση – παγίδα για το τι θα έκανε εάν κάποιο από τα παιδιά του έφερνε στο σπίτι σύντροφο που στήριζε ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε και σε μια ακόμη πιο «προσωπική» ερώτηση, ποιος κάνει τις δουλειές στο σπίτι.

«Έχω πλήρη αίσθηση ότι οι βασικές δουλειές στο σπίτι γίνονται από τη νοικοκυρά» είπε μέσα στον αυθορμητισμό του ο εκσυγχρονιστής, φιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης, που θέλει τον φυσικό χώρο της γυναίκας να είναι το σπίτι, η εργασία της τα οικιακά και μοναδικός σκοπός της ζωής της η ανατροφή των παιδιών.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…