Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο Justin Timberlake και μπορεί να τον στείλει φυλακή

Μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του ο Justin Timberlake κινδυνεύει να τον στείλει στη φυλακή!

58109f111dc52441258b4821

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποπ σταρ, κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης και πρόστιμο στην προσπάθειά του να παροτρύνει τους Αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν στις Προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Όλα ξεκίνησαν με μια selfie που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να στέκεται μπροστά από το μηχάνημα στο οποίο ψήφιζε.

«Μόλις πέταξα από το Λος Αντζελες στο Μέμφις. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μπορεί να γίνεται και στη δική σας πόλη ψηφοφορία. Αν όχι, 8 Νοεμβρίου. Επιλέξτε να έχετε φωνή. Ψηφίστε», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε τη φωτογραφία του, αναφέρει δημοσίευμα του BBC.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε να αντιμετωπίζει τις «δαγκάνες» του νόμου καθώς δε γνώριζε ότι στο Τενεσί απαγορεύεται να τραβήξει κανείς φωτογραφία όταν ψηφίζει.

Η ποινή με την οποία κινδυνεύει να καταδικαστεί είναι έως 30 ημέρες φυλάκιση και πρόστιμο 50 δολαρίων. Την ίδια ώρα η εισαγγελία του Τενεσί δήλωσε στο TMZ ότι διεξάγει έρευνα «για πιθανή παραβίαση του κρατικού εκλογικού νόμου», για τις ενέργειες του τραγουδιστή.

Ωστόσο με δεύτερη δήλωσή της η εισαγγελέας του Shelby County τόνισε ότι η αρχική τους στάση ήταν «λανθασμένη» με αποτέλεσμα να μην διατρέχει κίνδυνο φυλάκισης ο τραγουδιστής.

Αν ανατρέξει κανείς στον λογαριασμό του στο Instagram θα διαπιστώσει ότι ο Timberlake έχει κατεβάσει την επίμαχη φωτογραφία. Ο τραγουδιστής στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον.


Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…