Newsroom

Newsroom

Αυτή είναι η φανέλα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Μπουρούσης και Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ανάμεσα στους διεθνείς που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων των εθνικών ομάδων, δηλώνοντας αμφότεροι πως δεν τους πειράζει που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της Εθνικής oμάδας μπάσκετ.

5947ec1f1dc524437a8b4703

Οι δύο Γιάννηδες βρέθηκαν παρέα με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Παπανικολάου στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων των Εθνικών μας ομάδων που διοργάνωσε η ΕΟΚ, εκπροσωπώντας την ομάδα Ανδρών. Και με την κουβέντα να πηγαίνει άμεσα στο θέμα του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, φρόντισαν να δείξουν ότι αυτό το γεγονός δεν τους αγχώνει.

“Δεν έχω πρόβλημα που δεν έχουμε προπονητή. Εξάλλου διακοπές κάνει και ο προπονητής. Όποτε είναι θα έρθει. Νας μας ανακοινώσουν πότε θα έχουμε προετοιμασία και θα έρθει και αυτός” δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος αξίζει να αναφερθεί ότι ήρθε στην εκδήλωση με ελικόπτερο (!) παρέα με τον Κώστα Παπανικολάου, πριν συμπληρώσει πως “είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε εδώ να αντιπροσωπεύσουμε μια εταιρεία αμιγώς ελληνική. Μπορώ να πω ότι από τη δική μας πλευρά θέλουμε να φτάσουμε ψηλά, στην κορυφή. Θα είμαστε εκεί, δυνατοί, με τη νέα γενιά, για να καταφέρει η ομάδα να πάει ψηλά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”.

Μαζί του συμφώνησε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, προτιμώντας να εστιάσει άμεσα στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ ζήτησε την βοήθεια του κόσμου: “Δε με απασχολεί που δεν υπάρχει προπονητής. Εγώ κάνω την δουλειά μου, που είναι να βελτιώνομαι. Είχαμε κάποιες ατυχίες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όταν αρχίσει η προετοιμασία θα πρέπει να μπούμε δυνατά, να παίξουμε για την Ελλάδα και να μην έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας άλλα σχέδια. Μακάρι με αυτή τη νέα συνεργασία να φέρουμε επιτυχίες. Πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί, να υπάρχει στήριξη και από τον κόσμο”.

Ο Κώστας Παπανικολάου από την πλευρά του τόνισε πως “Ευχαριστούμε για τη βόλτα με το ελικό-πτερο και τον πιλότο, που έκανε κάποια κόλπα που δεν μου άρεσαν (γέλια). Είναι σημαντικό να έ-χεις μια ελληνική εταιρεία πίσω σου. Εμείς στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύ-τερό μας εαυτό για να φέρουμε μια επιτυχία, που ίσως να θυμούνται τα παιδιά και τα εγγόνια σας.

Κι εμείς έχουμε μεγαλώσει με επιτυχίες, όπως αυτή του 2005. Μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός να κάνουμε κι εμείς κάτι ανάλογο. Σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι όνειρο ζωής για μένα μια επιτυχία με την Εθνική, εκπροσωπείς όλη τη χώρα, ούτε τα κόκκινα, ούτε τα πρά-σινα, ούτε τίποτα… Αλίμονο αν δεν θέλαμε να παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή θέση. Όλα αυ-τά πρέπει να τα κάνουμε πράξη στο παρκέ”.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, δήλωσε και αυτός με την σειρά του πως “μία ο-μάδα ξεκινάει από παίκτες. Παίκτες έχουμε”. Ακολούθως δήλωσε: “Είναι μια καλή μέρα για τον ελ-ληνικό αθλητισμό και ειδικότερα για το μπάσκετ. Είναι ευχάριστο για μένα προσωπικά από τη θέση του προέδρου της ΕΟΚ να παρουσιάζω μια νέα συνεργασία με τις εταιρείες FF και GSA που είναι ελληνικές και τιμούν τη χώρα και εκτός συνόρων. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε και έκλεισε μέσα σε λίγες μέρες.

Συναντηθήκαμε τη στιγμή που και οι δύο πλευρές επιζητούσαμε κάτι διαφορετικό. Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία θα εξελιχθεί και θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές. Με τη Eurobank συνεργαζό-μαστε 17 χρόνια και αυτή η σχέση άντεξε στο χρόνο, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Ευχαριστώ τους συμβαλλόμενους σε αυτή τη συμφωνία και θεωρώ βέβαιο πως θα έχουμε κι άλλες τέτοιες συναντή-σεις και μετά από καλές αγωνιστικές μέρες”

Όσον αφορά τις νέες εμφανίσεις, θα είναι μία λευκή και μία γαλάζια. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία η εταιρία που θα παρέχει τις εμφανίσεις στις Εθνικές μας ομάδες είναι Ελληνική και αυτή είναι η Gepaworld (GSA).






Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…