Αυτά είπε ο αζέρος δημοσιογράφος για τον ξυλοδαρμό του πριν πεθάνει (βίντεο)

Τη μάχη με τη ζωή έχασε ο Ρασίμ Αλίγεφ, ο αζέρος δημοσιογράφος που ξυλοκοπήθηκε άγρια έπειτα από βίντεο και σχόλιο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο

aligef

Τη μάχη με τη ζωή έχασε ο Ρασίμ Αλίγεφ, ο αζέρος δημοσιογράφος που ξυλοκοπήθηκε άγρια έπειτα από βίντεο και σχόλιο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας «Qəbələ». Ο άτυχος δημοσιογράφος, αποκάλυψε on camera τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ.

Ο 30χρονος, όπως αποκάλυψε, έγινε στόχος 5-6 αγνώστων μετά από το πλάνο που τράβηξε και έδειχνε τον αρχηγό της Qəbələ, Γιαβίντ Χουσεΐνοφ να διαπληκτίζεται με Κύπριο δημοσιογράφο μετά από τον αγώνα των Αζέρων με τον Απόλλων Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Αλίγεφ, τόσο το βίντεο όσο και το σχόλιο που το συνόδευε στο Facebook («εάν δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται, ας μην αγωνίζονται στην Ευρώπη»), στάθηκαν αφορμή για τον ξυλοδαρμό του.

Όπως ανέφερε, λίγη ώρα μετά την ανάρτηση που έκανε, τον κάλεσε στο τηλέφωνό του ένας άνδρας που ισχυρίστηκε ότι ήταν ξάδερφος του ποδοσφαιριστή. Διαμαρτυρόμενος έντονα για τα όσα είχε γράψει ο Αλίγεφ, ο άνδρας που τον κάλεσε στο κινητό του, του πρότεινε να συναντηθούν από κοντά.

Ο δημοσιογράφος δέχτηκε και πήγε μόνος στο ραντεβού.

Εκεί, όπως είπε ο ίδιος, του επιτέθηκαν 5-6 άτομα ταυτόχρονα. Μάλιστα, αν και έπεσε στο έδαφος, συνέχιζαν να τον χτυπούν άσχημα.

Ο 30χρονος δημοσιογράφος δεν άντεξε στα τραύματά του και πέθανε από εσωτερική αιμορραγία.

Σημειώνεται, ότι ο σύλλογος αρνείται κάθε συμμετοχή του Χουσεΐνοφ στον ξυλοδαρμό και τελικά τον θάνατο του δημοσιογράφου.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα, η ομάδα έθεσε εκτός του ποδοσφαιριστή.

 

Σημ.: Δείτε το βίντεο με υπότιτλους

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…