Newsroom

Newsroom

Αυτά είναι τα τρία θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο το οποίο ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες στην Ευρώπη, ανάμεσά τους και ο βρετανικής καταγωγής δράστης, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα.

58d3e2661dc5245c2d8b4602

Τα άλλα τρία θύματα της επίθεσης είναι ο Kurt Cochran, η Aysha Frade και ο αστυνομικός Keith Palmer για τους οποίους το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο ξαφνικά. 

Kurt Cochran: Ονειρευόταν διακοπές σε ολόκληρη την Ευρώπη

Δυστυχώς ο Kurt Cochran από την Γιούτα δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του που ήταν να ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το νήμα της ζωής του κόπηκε στη Γέφυρα του Westminster όπου βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του Melissa Payne Cochran την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο Λονδίνο για να γιορτάσει την 25η επέτειο του γάμου του και αναμενόταν να επιστρέψει στην Αμερική σήμερα.


Σύμφωνα με την οικογένεια, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ωστόσο, λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Η σύζυγός του Melissa νοσηλεύεται ακόμα με σπασμένο πόδι, πλευρό και τραύμα στο κεφάλ

Σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Facebook, η αδελφή της Melissa γράφει: «Με βαριά καρδιά θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι ο Kurt υπέκυψε στα τραύματά του μετά την επίθεση στο Λονδίνο. Η αδερφή μου Melissa έχει σπάσει το χέρι, το πλευρό και έχει ένα σκίσιμο στο κεφάλι. Ενώ είμαστε ευτυχείς που σώθηκε, οι καρδιές μας έχουν ραγίσει και ποτέ δεν θα είμαστε το ίδιο μετά το χαμό του αγαπημένου θείου, κουνιάδου και πατέρα μας. Kurt είσαι ένας ήρωας και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».



Aysha Frade: Στο Λάθος σημείο τη λάθος στιγμή

Η 43χρονη Aysha Frade, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είχε την τύχη με το μέρος της αφού φαίνεται πως βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή.

Μητέρα δύο παιδιών η Aysha Frade ήταν καθηγήτρια ισπανικών στο DLD κολέγιο του Λονδίνου το οποίο βρίσκεται κοντά στη Γέφυρα του Westminster


Την στιγμή της επίθεσης πήγαινε να πάρει τις δύο κόρες της οκτώ και έντεκα ετών, από το σχολείο, όμως 40χρονος δράστης την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης ήταν βρετανίδα πολίτης και ήταν παντρεμένη με έναν Πορτογάλο που ονομάζεται John Frade.

Η ίδια ήταν πό την πόλη Betanzos κοντά στην πόλη της Γαλικίας Λα Κορούνια.


Ο «ήρωας» αστυνομικός Keith Palmer

Κανείς δεν θα ξεχάσει τον 48χρονο ένστολο Keith Palmer που δέχθηκε τις φονικές μαχαιριές του αγνώστων στοιχείων δράστη.

Όπως έγινε γνωστό ο Palmer εργαζόταν 15 χρόνια στην αστυνομία, ήταν πατέρας και δεν έφερε οπλισμό κατά την επίθεσή του από τον τρομοκράτη. Οι Βρετανοί τον βλέπουν ως ήρωα.

Ο ανώτατος αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής της Σκότλαντ Γιάρντ, Mark Rowley είπε: «Ήταν κάποιος που έφυγε για δουλειά σήμερα περιμένοντας να επιστρέψει στο σπίτι του στο τέλος της βάρδιας του – και είχε κάθε δικαίωμα να αναμένει ότι θα συμβεί».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων Yvette Cooper, ο οποίος ήταν στο παλάτι του Westminster, όταν συνέβη η τρομοκρατική είπε: «Σας ευχαριστώ Keith Palmer – για την ανδρεία σας και πολλοί άλλοι χρωστούν τη ζωή και την ασφάλειά τους σε εσάς».

Συνολικά 29 άνθρωποι βρίσκονται στο νοσοκομείο από τους οποίους επτά εξακολουθούν να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.  


Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…