Αυστρία: 7 χρόνια φυλάκιση σε Γερμανό που βίασε την κορή του 1.370 φορές!

Σε καθημερινή βάση και επί σειρά ετών βίαζε την ανήλικη κόρη του, ένας πατέρας 5 παιδιών, ενώ την Τρίτη κρίθηκε…

kakopoihsh

Σε καθημερινή βάση και επί σειρά ετών βίαζε την ανήλικη κόρη του, ένας πατέρας 5 παιδιών, ενώ την Τρίτη κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο της Βιέννης. Ειδικότερα, το δικαστήριο καταδίκασε το 40χρονο κατηγορούμενο σε κάθειρξη …μόλις 7 ετών για «σοβαρή γενετήσια κακοποίηση ανηλίκου, αιμομιξία και κατάχρηση εξουσίας». Το θύμα, που σήμερα είναι 15 ετών, κατήγγειλε τον πατέρα στις αστυνομικές αρχές της Βιέννης τον περασμένο Οκτώβριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το κορίτσι, ο πατέρας της, Γερμανός υπήκοος, την κακοποίησε 1.370 φορές από το 2009, την εποχή που η οικογένεια ζούσε ακόμη στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Ο 40χρονος βίαζε σχεδόν καθημερινά την κόρη του η οποία γλίτωνε από τα χέρια του μόνο στις διακοπές και στις σχολικές εκδρομές. Οι εξετάσεις DNA που έγιναν επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό της ανήλικης.

Η απόφαση του δικαστηρίου της Βιέννης, ωστόσο, αφορά μόνο τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν μετά το 2011, όταν η οικογένεια μετακόμισε στην Αυστρία. Ωστόσο, η δικηγόρος της 15χρονης, Σόνια Σέεντ, είπε ότι οι γερμανικές δικαστικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ασκήσουν δίωξη σε βάρος του πατέρα για τους προηγούμενους βιασμούς.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…