Newsroom

Newsroom

Αύριο η μοναδική συναυλία των αδελφών Βέρα από την Αργεντινή στην Αθήνα

Η συναυλία θα δοθεί στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του ντουέτου με την ευκαιρία της επετείου των 50 χρόνων πορείας τους με το Chamamé

55529854 2229078803782195 1872884312634818560 o

Στάση στην Αθήνα θα κάνουν αύριο οι Αδελφές Βέρα από την Αργεντινή, το μοναδικό και πιο σημαντικό στη Λατινική Αμερική θηλυκό Duo που τραγουδάει Chamamé.

Η συναυλία θα δοθεί στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του ντουέτου με την ευκαιρία της επετείου των 50 χρόνων πορείας τους με το Chamamé.

Οι αδελφές Rafa και Bonni είναι ένα καλλιτεχνικό φαινόμενο, προϊόν της δημοφιλούς ζεστασιάς, που με την πάροδο του χρόνου, τη φρεσκάδα, το θάρρος, την καινοτομία και τη δέσμευση με τη φολκλορική μουσική της περιοχής της Βορειοανατολικής Αργεντινής, που ονομάζεται “Litoral” και είναι πλούσια σε νερά και ποτάμια, επιτυγχάνουν την αυθεντικότητά τους ως καλλιτέχνιδες που κατέχουν τη χάρη ενός λαού πλούσιου σε παραδόσεις.

Η συναυλία θα γίνει αύριο Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα, στο Polis Art Cafe στην Αθήνα (Πεσματζόγλου 5) όπου θα ερμηνεύσουν τα καλύτερα τραγούδια του Chamamé και τη μουσική της περιοχής “Litoral”.

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Ελλάδα.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία των αδελφών Βέρα περιλαμβάνει Βουδαπέστη (Ουγγαρία), Ρώμη (Ιταλία), Αθήνα (Ελλάδα), Βιέννη (Αυστρία), Στοκχόλμη (Σουηδία), Βαρσοβία (Πολωνία), Σιέρπκ (Πολωνία) και Βαρκελώνη (Ισπανία).

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…