"Αυθόρμητη" προσέλευση αλά Κιμ Γιονγκ Ουν υπέρ MIG και Βγενόπουλου

Εικόνες που καταδεικνύουν την απόγνωση στην οποία έχει περιέλθει ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά και τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας, καταγράφηκαν σήμερα το πρωί στον Άρειο Πάγο.

56ea8f851dc52404318b4f7f

Στην οδό Λουκάρεως και στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Αλεξάνδρας βρέθηκαν υπάλληλοι του ομίλου MIG του Ανδρέα Βγενόπουλου, οι οποίοι όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που εξασφάλισε το koutipandoras.gr μεταφέρθηκαν στο σημείο με πούλμαν τα οποία ναυλώθηκαν ειδικά για τον σκοπό αυτό. Πρόκειται όπως πληροφορηθήκαμε για υπαλλήλους του νοσοκομείου Υγεία, των καταστημάτων Everest και άλλων επιχειρήσεων του ομίλου MIG οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο σημείο με τουλάχιστον πέντε πούλμαν.



Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο δικαστήριο ως συνήγορος των δύο συνεργατών του, ευχαρίστησε μάλιστα τους υπαλλήλους του για την «πρωτοβουλία» τους, όπως είπε, να βρεθούν στο δικαστήριο, αν και φαίνεται ότι η αλήθεια απέχει αρκετά. Αυτό δηλαδή προκύπτει από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο έλαβε το koutipandoras.gr από πρόσωπο το οποίο υπογράφει ως υπάλληλος της MIG και στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «η εργοδοσία της MΙG εξανάγκασε τους εργαζόμενους της MIG να παραβρεθούν στο χώρο των δικαστηρίων και να του ‘’συμπαρασταθούν’’». Το e-mail, το οποίο λάβαμε χθες το βράδυ στις 21:30 αναφέρει συγκεκριμένα ότι «αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα) στις 8 και 45 λεωφορεία θα βρίσκονται έξω από τους χώρους εργασίας εταιρειών της MIG για να παραλάβουν τους εργαζόμενους και να τους μεταφέρουν στα δικαστήρια» και κάνει λόγο για «εξαναγκασμό των εργαζομένων να παρευρεθούν παρά την θέληση τους σε αυτήν την δήθεν αυθόρμητη και μαζική διαδήλωση παρωδία υπέρ φυγόδικων».

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα όπως εστάλη στην πρώην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και κοινοποιήθηκε στο koutipandoras.gr:


Αποφασίζεται η έκδοση Μπουλούτα και Φόρου

Η πρωτοφανής ενέργεια, επιχειρηματία ο οποίος ερευνάται για τις πιθανές ευθύνες του στην κατάρρευση της Λαϊκής Τράπεζας και της κυπριακής Οικονομίας εν γένει, να στέλνει υπαλλήλους του να διαμαρτυρηθούν σε δικαστήριο, έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά τον σάλο που ξέσπασε από την αρχειοθέτηση του φακέλου της υπόθεσης από την εισαγγελέα Τσατάνη, την επιστολή του υπουργού Δικαιοσύνης της Κύπρου ο οποίος κατήγγελλε ότι ο Βγενόπουλος πιθανώς γνώριζε για την αρχειοθέτηση πριν ακόμη αυτή γίνει και την εντολή από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου να ανασυρθεί ο φάκελος Βγενόπουλου και να ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα για τη Γεωργία Τσατάνη.

Κυρίως όμως, πραγματοποιείται την ημέρα κατά την οποία εκδικάζεται στο Εφετείο της Αθήνας η υπόθεση των Μπουλούτα και Φόρου. Πρόκειται για δύο ανώτατα στελέχη της Marfin Λαϊκής, τα οποία επίσης ερευνώνται για την κατάρρευση της Τράπεζας στην Κύπρο. Οι δύο στενοί συνεργάτες του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο Ευθύμιος Μπουλούτας και ο Μάρκος Φόρος είχαν αφεθεί ελεύθεροι στις 16 Φεβρουαρίου με περιοριστικούς όρους, ενώ σήμερα συνεδριάζει το Συμβούλιο Εφετών προκειμένου να αποφασίσει για την έκδοση τους στην Κύπρο. Αν οι δύο άνδρες εκδοθούν τότε αναμένεται να δικαστούν στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο της Λευκωσίας.

Για την ιστορία και μόνο υπενθυμίζουμε ότι η προηγούμενη και τελευταία φορά που επιχειρηματικός όμιλος προσπάθησε να πιέσει εξελίξεις με παρόμοιο τρόπο ήταν η περίπτωση της Ελληνικός Χρυσός. Οι εργαζόμενοι της εταιρίας που διαχειρίζεται τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική και μέτοχος της οποίας είναι μεταξύ άλλων ο ΑΚΤΩΡΑΣ της οικογένειας Μπόμπολα, είχαν μάλιστα φτάσει μέχρι την Αθήνα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το πάγωμα της αποκαλούμενης επένδυσης, αλλά βρήκαν συμπαραστάτη μόνο τον Άδωνη Γεωργιάδη. 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…