Newsroom

Newsroom

Aυλαία με ένα μεγάλο «πάρτι αναμνήσεων» στη Ρεματιά

Το πάρτι των αναμνήσεων, αναβιώνει την ατμόσφαιρα των ‘60s, ‘70s και ‘80s και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με ρετρό διάθεση.

παρτυ ρεματια

Εκτός από το μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια της εποχής, το Σάββατο, το κλίμα περασμένων δεκαετιών θα μεταφέρουν τα κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που θα βρίσκονται στη Ρεματιά, τα οποία θα κάνουν βόλτα από το μεσημέρι στο εμπορικό κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα παραμείνουν μέχρι το βράδυ στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας «καλώντας» όλους και όλες στο πάρτι της Ρεματιάς.

Οι πόρτες του θεάτρου θα ανοίξουν από τις 7 μ.μ. ώστε να δοθεί η δυνατότητα στο κοινό να επισκεφθεί την έκθεση των κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών  και μια ώρα αργότερα το πρόγραμμα της βραδιάς ξεκινά με βιντεοπροβολές ενώ στις 8.30 το πάρτι ανοίγουν οι New Oldies με ελληνικά τραγούδια από τα ‘60s και ‘70s.

Ακολουθούν οι Εκτός Προγράμματος, οι οποίοι παρουσιάζουν με τις κιθάρες τους μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής και το κέφι αναμένεται να απογειωθεί με όλο τον κόσμο να κατέβει για χορό με την εμφάνιση της Βιβής Κίτσου και του Γιάννη Ανδράκη ενώ το πρόγραμμα κλείνει με τους All Star Rock Band και κλασικά κομμάτια της ροκ μουσικής σκηνής.

Στο μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς συμμετέχει η Χορωδία του 4ου Γυμνασίου Χαλανδρίου, συνοδεύοντας σε τρία τραγούδια τους New Oldies.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο υπαρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, Γιάννης Μαρίνης και την παρουσίαση το μέλος της Ένωσης, Γιάννης Ιντζεγιάν.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης (Corte, Theory & White Monkey),  τα οποία θα σερβίρουν κοκτέιλ εποχής, η ένωση ιδιοκτητών ιστορικών αυτοκινήτων Orca και η λέσχη μοτοσικλετιστών Moto Guzzi, οι ομάδες κοινωνικής δικτύωσης Γεννήθηκα και Εγώ στο Χαλάνδρι & ‘’Φίλοι της Ελληνικής και Ξένης Μουσικής’’.

Στο μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς συμμετέχει η Χορωδία του 4ου Γυμνασίου Χαλανδρίου, συνοδεύοντας σε τρία τραγούδια τους New Oldies.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

INFO:

21 Σεπτεμβρίου 2019

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Είσοδος Ελεύθερη 

www.halandri.gr, www.theatrorematias.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…