Αυγενάκης: Το απόλυτο ρεζιλίκι – Έγραψε και έσβησε ανάρτηση όπου «μιλούσε» για υπερβολές και ανακρίβειες (εικόνα)

Υπερβολές και ανακρίβειες είδε ο Λευτέρης Αυγενάκης στα όσα του καταλογίζονται μετά τη βίαιη επίθεση σε εργαζόμενο του αεροδρομίου

Αυγενάκης

Σάλος έχει ξεσπάσει απ’ το πρωί μετά το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όπου δείχνει τον Λευτέρη Αυγενάκη να δέρνει εργαζόμενο του αεροδρομίου, χτυπώντας τον με δύναμη στο πρόσωπο.

Ήδη απ’ τα πρώτα λεπτά που αποκαλύφθηκε το συγκεκριμένο βίντεο αρκετός κόσμος έσπευσε να ζητήσει, δικαίως, την παραίτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με τον ίδιο να ανεβάζει ένα ποστ για να δικαιολογηθεί.

Πιο συγκεκριμένα ο Λευτέρης Αυγενάκης έγραψε μια ανάρτηση όπου μιλούσε για υπερβολές και ανακρίβειες, ενώ παράλληλα τόνισε ότι δεν χειροδίκησε. Σαν να μην έφτανε αυτό ανέφερε ότι υπήρξε μόνο λεκτική ένταση επισημαίνοντας ότι η αλήθεια δεν κρύβεται.

avgenakis

Επειδή είχε δίκιο στο τελευταίο, λίγα λεπτά μετά αποφάσισε να σβήσει το παραπάνω ποστ, καθώς το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο της Ελλάδας έδειχνε ακριβώς το αντίθετο από ό,τι έλεγε. Κοινώς, ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έγινε ρεζίλι με τις εικόνες της χειροδικίας να σοκάρουν.

Eιδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία το επόμενο 48ωρο – Πολλοί κεραυνοί σε Αττική και Βοιωτία (video)

Έξαλλος ο Λιάγκας με Αυγενάκη: «Παραιτήσου, πρώτα κάνουμε τη μαλ@@@ια και μετά συγνώμη»

Έξωση σε σπίτι ΑμεΑ πρωταθλήτριας με την Εθνική ομάδα – Η ηχηρή απάντηση του Πομάσκι

Η προσπάθεια Αυγενάκη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δεν έπεισε το Χ – «Ο υπάλληλος φταίει που έπεσε πάνω στο χέρι του»

Σκάνδαλο στην Ιταλία με τους οίκους μόδας Armani και Dior – Έρευνα των ιταλικών αρχών για εκμετάλλευση εργαζομένων

armani

Σκάνδαλο στην Ιταλία με τους οίκους μόδας Armani και Dior – Έρευνα των ιταλικών αρχών για εκμετάλλευση εργαζομένων

Οι ιταλικές αρχές ανταγωνισμού έχουν ξεκινήσει έρευνα στους οίκους μόδας Armani και Dior για αθέμιτες…