Το avaaz μαζεύει υπογραφές καταδίκης της αστυνομικής βίας

Πάνω από 5000 πολίτες έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής καταδικάζοντας τις ατιμωτικές και διαστροφικές ενέργειες της αστυνομίας

4974680 1

Το όργιο αστυνομικής καταστολής που εξελίχθηκε στα Εξάρχεια την Παρασκευή το βράδυ έχει προκαλέσει σάλο και και κινητοποίησε τη γνωστή ιστοσελίδα avaaz.

Το avaaz ξεκίνησε συλλογή υπογραφών καταδίκης της αστυνομικής βίας και μέχρι στιγμή έχουν μαζευτεί πάνω από 5000 υπογραφές.

Αναλυτικά  το κείμενο που συνοδεύει τη συλλογή υπογραφών:

«Οι ατιμωτικές και διαστροφικές ενέργειες της αστυνομίας μας ευτελίζουν ως άτομα και ως κοινωνία και μας ενισχύουν την πεποίθηση ότι κινδυνεύουμε από αυτούς ακριβώς που έχουν καθήκον να μας προστατεύουν.

Ακόμη και αν δεν στρέφονται σε μας προσωπικά, μας προσβάλλουν βάναυσα ως μέλη της ίδιας κοινωνίας με τα πρόσωπα εκείνα που έχουν υποστεί υποχρεωτικό ξεγύμνωμα μέσα σε αστυνομικά τμήματα ή σε δρόμο, που έχουν αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση, που έχουν δεχθεί χυδαιότατη προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Επειδή οι πράξεις αυτές κατά την άποψή μας στρέφονται εναντίον του συνόλου της κοινωνίας και της ανθρώπινης υπόληψης, ζητούμε τη διερεύνηση των καταγγελλομένων με μαρτυρίες και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και όχι μόνο, ώστε να αποδοθούν ευθύνες στα αστυνομικά όργανα που εκτελούν αυτές τις ενέργειες και στους συνυπεύθυνους προϊσταμένους τους.»

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…