Ατύχησε ο ΣΚΑΪ: Πέτυχε «αγανακτισμένη επιβάτη», αλλά όχι με τους απεργούς (video)

«Δεν τα βάζουμε με τους απεργούς, το νομοσχέδιο είναι σφαγείο», είπε επιβάτης στον Πειραιά αντί να επιτεθεί στους απεργούς 

NewsRoom 16/06/2021 | 11:59

Γκολ μέσα στην έδρα του ΣΚΑΪ έβαλε μια επιβάτης πλοίου στον Πειραιά, η οποία μιλώντας ζωντανά στην κάμερα δήλωσε ότι η σημερινή ταλαιπωρία των επιβατών στον Πειραιά οφείλεται στις πλοιοκτήτριες εταιρείες και όχι στους ναυτεργάτες απεργούς, διαλύοντας το κυβερνητικό αφήγημα που απηχεί και ο σταθμός.

Συγκεκριμένα, η επιβάτης δήλωσε ότι πράγματι υφίσταται μεγάλη ταλαιπωρία, η αιτία όμως είναι ότι οι πλοιοκτήτριες εταιρείες είχαν ενημερώσει χθες το απόγευμα τους επιβάτες ότι τα δρομολόγια των πλοίων θα γίνονταν κανονικά.

Έτσι, οι επιβάτες μετέβησαν στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να ταξιδέψουν, χρησιμοποιώντας μάλιστα ταξί, αφού απεργούσαν και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου Χατζηδάκη.

Ωστόσο, η επιβάτης «χάλασε τη σούπα» του ΣΚΑΪ, αφού πριν κλείσει η σύνδεση πρόλαβε να πει ότι «δεν τα βάζουμε με τους απεργούς, εργαζόμενοι είμαστε όλοι, και το νομοσχέδιο είναι σφαγείο».

Όπως είναι λογικό, η φράση της κάνει από εκείνη την ώρα τον γύρο του διαδικτύου, αφού είπε... «απαγορευμένες λέξεις» στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, σκορπώντας οπωσδήποτε... ανατριχίλα στους υπεύθυνους του σταθμού.