Newsroom

Newsroom

«Αθώος»: Το θρίλερ που σαρώνει στο Netflix

O δημοφιλής ισπανός σκηνοθέτης του «Αόρατου Επισκέπτη», των «Ματιών της Τζούλια» και της «Οφθαλμαπάτης», Οριόλ Πάουλο, συναντιέται ξανά με τον ηθοποιό Μάριο Κάσας.   

1 0

Η σειρά του Netflix ακολουθεί τον Ματέο, έναν άνδρα που πήγε στη φυλακή για ανθρωποκτονία αφού σκότωσε κατά λάθος έναν άνδρα όταν προσπαθούσε να διαλύσει έναν καβγά. 

Εννέα χρόνια αργότερα, ο Ματέο είναι πλέον παντρεμένος με την Ολίβια όταν κλήση στο τηλέφωνό της βυθίζει τον Ματέο σε μια φρενήρη κούρσα για να ανακαλύψει την αλήθεια και να αποδείξει την αθωότητά του.

Ένα βράδυ, ο Ματ προσπάθησε χωρίς δόλο να σταματήσει έναν καβγά που έληξε με έναν φόνο. Σήμερα, μετά από εννέα χρόνια, προσπαθεί να κάνει νέα αρχή με τη γυναίκα του, την Ολίβια. 

Με αφορμή ένα σοκαριστικό τηλεφώνημα από το κινητό της Ολίβια, που βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι, ο Ματ αναστατώνεται και ξεκινά έναν ξέφρενο αγώνα για να ανακαλύψει την αλήθεια. Η αθωότητά του θα τεθεί ξανά από αμφισβήτηση, αυτήν τη φορά από τη Λορένα, μια επιθεωρήτρια της αστυνομίας που ερευνά μια υπόθεση αυτοκτονίας.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 30 Απριλίου στο Netflix.