«Άθλιο υπουργό» χαρακτήρισε τον Σπίρτζη ο Τσίπρας στη Μεσαρά (video)

Στο οδικό έργο Ηράκλειο-Μεσαρά βρέθηκε o Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας επιθεώρηση στις εργασίες που εκτελούνται, ενόψει της ολοκλήρωσης του έργου, ενός από αυτά που «είχαν βαλτώσει στη χώρα», όπως χαρακτηριστικά είπε o πρωθυπουργός.

τσίπρας σπίρτζης

«Προκαλεί απορία, πώς ένα έργο 16 χιλιομέτρων είχε βαλτώσει τόσα χρόνια και εμείς με ένα “μαγικό” τρόπο καταφέραμε να ξεβαλτώσουμε» είπε ο κ. Τσίπρας που ενημερώθηκε για το έργο από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη που τον συνοδεύει.

Μάλιστα, αναφερόμενος στον κ. Σπίρτζη, είπε αστειευόμενος στον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη: «Έπρεπε να έρθει αυτός ο… άθλιος υπουργός για να τελειώσει το έργο».

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον περιφερειάρχη Κρήτης, να τον ενημερώσει για ποιο λόγο υπήρξε αυτή η πολύχρονη καθυστέρηση. Ο κ. Αρναουτάκης επανέλαβε την πάγια θέση της Περιφέρειας για αποκέντρωση, εξηγώντας ότι «εάν για το έργο, είχε αρμοδιότητα η Περιφέρεια, αυτό θα είχε ολοκληρωθεί, πριν χρειαστεί να βαλτώσει επί χρόνια, μέχρι το 2016 που ξεκίνησαν πάλι οι εργασίες».

Ο κ. Τσίπρας πάντως, επισήμανε ότι τα αναπτυξιακά έργα που έχει άμεση ανάγκη η Κρήτη «επιβάλλεται να μην εμφανίζουν τέτοιες καθυστερήσεις», δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ΒΟΑΚ, ένα έργο για το οποίο ανέφερε ότι είναι ζωτικής σημασίας για το νησί και την ανάπτυξή του.

Τον πρωθυπουργό, στην περιοδεία του, εκτός από τον Χρ. Σπίρτζη, συνοδεύσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, Σωκράτης Βαρδάκης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Σπύρος Δανέλης, Μιχάλης Σπουρδαλάκης και Θεόδωρος Δουλουμπέκης, αλλά και τοπικά στελέχη του κόμματος στο Ηράκλειο.

Ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε ότι θα βρεθεί εκ νέου στο Ηράκλειο, πριν από τις Ευρωεκλογές, διευκρινίζοντας ότι θα έχει την ευκαιρία να δει το έργο ολοκληρωμένο.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…