Άθλιο ξέπλυμα σε Λιγνάδη από Δρούτσα: Τα παιδιά πληρώθηκαν, να μην πήγαιναν μαζί του (video)

Ντράπηκε και η ντροπή με τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα 

NewsRoom 23/11/2021 | 13:05

Απαράδεκτο ξέπλυμα στον Δημήτρη Λιγνάδη και προσβλητική απαξίωση του #metoo από την Εύη Δρούτσα.

Η στιχουργός σε συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, προχώρησε σε αδιανόητες δηλώσεις για την υπόθεση Λιγνάδη λέγοντας μεταξύ άλλων πως... «Όταν πας με κάποιο παιδί και το πληρώνεις γιατί μετά βγαίνει και λέει ‘με βίασε;’»

«Με αυτόν που διαφωνώ παρόλο που δεν τον ξέρω προσωπικά είναι ο Λιγνάδης. Όταν πας με κάποιο παιδί, το πληρώνεις και δέχεται το παιδί να πάρει τα χρήματα αυτά, γιατί πας μετά από χρόνια και λες «αυτός με βίασε»; Γιατί πήγες και πληρώθηκες.

Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του, τι με νοιάζει εμένα ποιος ήταν; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες.

Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά. Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε «με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο».

Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό», ανέφερε αναλυτικά η Εύη Δρούτσα.