ΛΣ

Λίνος Σφενδόνης

Άθλια ρατσιστική επίθεση κατά των followers του πρωθυπουργού

Ενα ακόμη άθλιο σχέδιο αποδόμησης της διαδικτυακής παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται σε πλήρη εξέταση με στόχο τους εκατοντάδες -ίσως και χιλιάδες- followers του πρωθυπουργού από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

4104705

Οι ζηλόφθονες αντίπαλοι του Κ. Μητσοτάκη αγνοώντας την παγκόσμια λάμψη του αλλά και την επιρροή που έχει η πολιτική του από την υποσαχάρια Αφρική έως την (Ντακ-)Απω Ανατολή “αποκαλύπτουν” πως ανάμεσα σε εκείνους που εκφράζονται με “like” κάτω από κάθε ανάρτησή του βρίσκονται και ψεύτικοι λογαριασμοί με εξωτικά ονόματα όπως: ο Hawrw από το Ιράκ, ο Chi από το Λάγος, ο Klodian από το Ελμπασάν, ο Mirshad από το Αζερμπαϊτζάν, ο Genci από την Αλβανία, ο Muhammad από το Καράτσι του Πακιστάν, η Riste από τη Βόρεια Μακεδονία, ο Baba από τη Φρανκφούρτη, ο Esoteric Nous από την Ισπανία, ο Yassine από την Κασαμπλάνκα, ο Kazi από το Λακσμιπούρ του Σιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές και ο Martine από το Ουαγκαντουγκού.

Ντροπή και μόνο ντροπή! Ξαφνικά το ανακάλυψαν αυτό; Οτι χιλιάδες άνθρωποι σε αυτόν τον βασανισμένο από την θολοκουλτουριάρα Αριστερά πλανήτη, βλέπουν το φως το αληθινό;

Μήπως πειράχτηκαν από το οργανωμένο σχέδιο που αποκάλυψε η εφημερίδα “Καθημερινή” η οποία έγραψε:

«Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media του πρωθυπουργού δεν έχει προηγούμενο. Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο “επίθεσης”. Ενώ μέχρι πρόσφατα κάθε ανάρτηση του Μητσοτάκη έφτανε περίπου τις 4.000-5.000 αντιδράσεις, εκ των οποίων οι περισσότερες θετικές, τις τελευταίες δέκα ημέρες οι αναρτήσεις ξεπερνούν τις 30.000 αντιδράσεις με τις πιο πολλές να είναι αρνητικές. Για να καταλάβετε τα μεγέθη της διαδικτυακής στοχοποίησης θα σας πω ότι υπήρχε ανάρτηση με 80.000 αντιδράσεις, εκ των οποίων 60.000 ήταν dislike! H οργανωμένη επίθεση έχει οδηγήσει το επιτελείο του να διακόψει προσώρας τις αναρτήσεις, καθώς οι λογαριασμοί του πρωθυπουργού δεν κινήθηκαν για δύο μέρες».

Κι απέναντι σαν αυτή την οργανωμένη -να το επαναλάβουμε!- επίθεση τι αντιτάσσουν; Το αυθόρμητο ψηφιακό χειροκρότημα πολιτών του τρίτου κόσμου, σε ένα απίστευτο ρατσιστικό ντελίριο!

Εντυπωσιάστηκε το ThePressProject που «όλες αυτές τις θετικές αντιδράσεις χρηστών της συμπαθούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης είναι που η συντριπτική πλειοψηφία των προφίλ των «αλλοδαπών Likes» που κατάφερε ο πρωθυπουργός είτε έχουν κλειδωμένο προφίλ, είτε από τα προφίλ τους δεν προκύπτει κανένας δεσμός με την Ελλάδα. Επίσης, αρκετοί από αυτούς αναφέρουν μεν ως τόπο κατοικίας την Ελλάδα, χωρίς όμως κανένα άλλο ελληνικό «ίχνος» από φίλους, φωτογραφίες ή αναρτήσεις, με επίσης αρκετούς να εμφανίζονται εργαζόμενοι σε κάποιο «Application», σε κάποια εφαρμογή, του Facebook ή άλλης εταιρείας. Τα παραδείγματα που υποδεικνύονται στην εισαγωγή του άρθρου, μαζί με αυτά της φωτογραφίας που το συνοδεύει είναι μερικά μόνο από τα δεκάδες, εκατοντάδες δείγματα εντυπωσιακής απήχησης σε λογαριασμούς μη ελληνικούς».

Βεβαίως και έχουν κλειδωμένα τα προφίλ τους! Τι έπρεπε; Να αποκαλύπτουν στον πάσα ένα τα προσωπικά τους δεδομένα; Μη χειρότερα! Γίνονται αυτά τα πράματα; Τι είναι; Τίποτα πολίτες που διαμαρτύρονται σε πλατεία της Νέας Σμύρνης;

Βεβαίως και αναφέρουν την Ελλάδα ως τόπο κατοικίας τους. Διότι η Ελλάδα είναι το λίκνο του πολιτισμού με το καλύτερο υπουργείο Πολιτισμού του Κόσμου. Ολοι το ξέρουν αυτό. Γι’ αυτό και όλοι κατοικούν νοητά στην Ελλάδα. Νοητά όμως! Μην κάνουν καμιά ανοησία και έλθουν με καμιά βάρκα από το Αιγαίο!

Και συνεχίζει το ThePressProject: «Σε συνδυασμό με την πληθώρα προφίλ που εκτός της ενεργής δραστηριότητάς τους στο προφίλ του πρωθυπουργού δεν έχουν ιδιαιτέρως άλλη δραστηριότητα, όντας και αυτά είτε κλειδωμένα, είτε εξαιρετικά «φτωχά» θυμίζοντας ψεύτικους λογαριασμούς, προκαλεί εντυπώσεις, και ενδιαφέροντα ερωτήματα».

Κανένα ερώτημα! Απολύτως!

Το μόνο ερώτημα είναι: «Γιατί γελάτε, κύριοι;»

Πηγή: anatropinews.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός