Newsroom

Newsroom

Άθλια επίθεση Τζήμερου στον Δημήτρη Κουτσούμπα για τα κιλά του!

Ανίκανος να αντιπαρατεθεί πολιτικά, ο αυτοαποκαλούμενος πολιτικός Θάνος Τζήμερος επιτίθεται στον ΓΓ του ΚΚΕ για το σωματικό του βάρος

Square 4x4 3

Σε μια χυδαία, αν και όχι πρωτοφανή για τα δικά του δεδομένα, επίθεση κατά του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ προχώρησε ο φερόμενος ως πολιτικός Θάνος Τζήμερος, σε άλλη μια προσπάθεια να προκαλέσει θόρυβο γύρω από το όνομά του μέσα από προκλήσεις.

Ο Τζήμερος, όμως άγγιξε νέο πάτο στο βαρέλι της πολιτικής του ανυπαρξίας, επιτιθέμενος στον Δημήτρη Κουτσούμπα όχι σε πολιτικό επίπεδο, αλλά για το σωματικό του βάρος.

«Μη γονατίζεις πολύ, γιατί θα πρέπει να σε ξανασηκώνουν με βίντσι. Χοληστερίνη – τριγλυκερίδια: οι μεγάλοι αντίπαλοι των κομμουνιστών του 21ου αιώνα», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο facebook ο Τζήμερος.

Φυσικά, η επιλογή του να αντιπαρατεθεί πολιτικά στον Δημήτρη Κουτσούμπα θα απαιτούσε ικανότητες που αποδεδειγμένα δε διαθέτει ούτε στο ελάχιστο ο Θάνος Τζήμερος, κάτι που αποδεικνύει σχεδόν καθημερινά στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής, το οποίο ο ίδιος και η παράταξή του επιβαρύνουν με την παρουσία τους, κατέχοντας τρεις έδρες. 

Στην χυδαία ανάρτηση που στρέφεται ενάντια σε όλους τους ανθρώπους με περισσότερα κιλά, ο Τζήμερος αναφέρει: 

Μήτσος Κουτσούμπας, (επάγγελμα: επαναστάτης οπλαρχηγός με κρατικό ηγεμονικό μισθό, κρατικό γραφείο, κρατικούς υπαλλήλους και κρατική λιμουζίνα):
“Δεν ξεμπερδεύεις με τέτοιον αντίπαλο γλείφοντας τα κόκαλα που πετά απ’ το τραπέζι. Ή θα την πας την πάλη σου ως το τέρμα ή εδώ θα μας γονατίζουν διαρκώς. Και τέτοια απόφαση έχουμε πάρει.”
Άν έφτιαξες τέτοιο σβέρκο, σύντροφε, γλείφοντας κόκκαλα, σκέψου τι θα συνέβαινε αν έτρωγες και τα πιάτα που σερβίρουν στο προεδρικό μέγαρο. Και μη γονατίζεις πολύ, γιατί θα πρέπει να σε ξανασηκώνουν με βίντσι. Χοληστερίνη – τριγλυκερίδια: οι μεγάλοι αντίπαλοι των κομμουνιστών του 21ου αιώνα.
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…