Ένα απίστευτο ατύχημα αποφεύχθηκε για χιλιοστά σε διασταύρωση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως την περασμένη Παρασκευή (20/09).
Πιο συγκεκριμένα ένα τουριστικό λεωφορείο εγκλωβίστηκε κάτω από μπάρα στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα ο συρμός να περάσει «ξυστά» από το όχημα και από τύχη να μην συγκρουστούν.
Όπως φαίνεται και σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, το τουριστικό λεωφορείο εγκλωβίστηκε από την μπάρα της διάβασης, με το τρένο το οποίο περνούσε εκείνη την στιγμή από τις γραμμές, να μοιάζει να περνάει σε απόσταση αναπνοής δίπλα από το λεωφορείο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο σημείο υπήρχαν δύο υπάλληλοι οι οποίοι πάτησαν το μπουτόν για να κατεβεί η μπάρα, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου επιχείρησε να περάσει γρήγορα το φανάρι, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τη μπάρα και να εγκλωβιστεί.
Μουρατίδης σε Μπογδάνο: «Να πλένετε το στόμα σας με αγιασμό όταν μιλάτε για την Ακρίτα» (video)
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια