Newsroom

Newsroom

To Athens Fringe Live επιστρέφει και χρωματίζει την πόλη

30 μέρες – 400 δημιουργοί – 15 fashion brands – 50 καλλιτεχνικές ομάδες – 6 catwalks – 30 παραστάσεις –…

fringe

30 μέρες – 400 δημιουργοί – 15 fashion brands – 50 καλλιτεχνικές ομάδες – 6 catwalks – 30 παραστάσεις – 20 συναυλίες – 10 showrooms – 10 εκθέσεις – workshops – μεγάλα parties – συζητήσεις με ελληνικό καφέ.

Στη γωνία Βρυσακίου και Ποικίλης, τo βράδυ της Παρασκευής δόθηκε το επίσημο σήμα έναρξης του Athens Fringe Live,  με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

Catwalks από τους Joanna Misseli, Bee Me Couture, Crochelle, Myrto Dramountani & Nidodileda στην αυλή του παλιού νεοκλασικού με τα εσωτερικά μπαλκόνια (www.fringenet.gr/press/42), swing parties, χοροί μέχρι τελικής πτώσεως, make up corners, burlesque shows, μουσικά live, επικοινωνία με το κοινό, πολλή διάθεση και πολλά χαμόγελα.  

Tο Athens Fringe Live στήνει μια γιορτή αφιερωμένη στην πόλη που όλοι αγαπάμε, μια γιορτή σημείο συνάντησης της καλλιτεχνικής δημιουργίας με το κοινό της Αθήνας. Σκοπός μας να αναδείξουμε την πραγματική Αθήνα, μια ζωντανή πόλη. Κάθε χρόνο, το φεστιβάλ αποτελεί ένα ανοιχτό βήμα για τους νέους δημιουργούς που μπορούν να δείξουν τη δουλειά τους και να επικοινωνήσουν με το κοινό τους, αλλά και μεταξύ τους.

 «Στο Athens Fringe Live συζητάμε, βλέπουμε, ακούμε, δοκιμάζουμε, δημιουργούμε.»

Από 30 Μαΐου και για ένα μήνα καλλιτέχνες και ομάδες κοινωνικής δράσης παρουσιάζουν το έργο τους, ανταλλάσσουν ιδέες και διοχετεύουν τη δημιουργικότητά τους σε παρεμβατικές ενέργειες που θα ανατρέψουν και θα εμπνεύσουν την καθημερινότητα της πόλης.

Για τις επόμενες ημέρες, συγκεκριμένα 2-8 Ιουνίου το Βρυσάκι μετατρέπεται σε εναλλακτικό showroom. 

Και συνεχίζουμε…μέχρι τέλη Ιουνίου!

 

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ