Αταμάν κατά κυβέρνησης και Euroleague: «Το σωστό θα ήταν να έχει αναβληθεί το παιχνίδι»

"Αν η ελληνική κυβέρνηση έπαιρνε την απόφαση να μην παίξουμε, θα το κάναμε", ξεκαθαρίζει ο προπονητής της Εφές

ΕΚ - ΟΑΚΑ ΤΕΜΠΗ

Την απάνθρωπη απόφαση της Euroleague να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για τη διοργάνωση αυτήν την εβδομάδα, παρά το τριήμερο εθνικό πένθος που έχει κηρυχθεί για την τραγωδία στα Τέμπη, στηλίτευσε ο προπονητής της Εφές Αναντολού, Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου μετά το χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου η τουρκική ομάδα επικράτησε με 87-82.

Ο Αταμάν ανέφερε σχετικά: “Για μένα το σωστό θα ήταν να έχει αναβληθεί το παιχνίδι σε μια καλύτερη κατάσταση. Αν η ελληνική κυβέρνηση έπαιρνε την απόφαση να μην παίξουμε, θα το κάναμε και ενημέρωσα τον General Manager πως ακόμα και αφού είχαμε έρθει πως αν αποφασιστεί να μην γίνει το ματς, εμείς θα φεύγαμε με ιδιωτική πτήση χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήταν απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης και της Euroleague. Δεν είχε να κάνει με εμάς”.

Νωρίτερα είχε σχολιάσει: “Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι να παίξεις σε μια τέτοια κατάσταση με τραγωδίες και στις δύο χώρες. Το δικό μας ήταν πριν 3 βδομάδες και χάθηκαν 50.000 κόσμος και για την Ελλάδα ήταν χθες”.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…