Newsroom

Newsroom

Aσύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Πατέρας βρήκε νεκρούς σε δεξαμενή, τον αδερφό του και το γιο του

Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα στο Ηράκλειο

ek eksvh

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τον τραγικό θάνατο 50χρονου άνδρα και του 16χρονου ανιψιού του. Οι αρχές αναζητούν τα αίτια του δυστυχήματος και ψάχνουν να βρούν το χρονικό της τραγωδίας

Οι δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές με ρακί, στην Αγία Βαρβάρα του Ηρακλείου.

ύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο πατέρας του άτυχου 16χρονου ήταν εκείνος που αντίκρισε τα άψυχα σώματα τόσο του γιου του όσο και του αδερφού του μέσα στη δεξαμενή, όπως δημοσιεύει το cretapost.gr.

Τι ακριβώς συνέβη

Όλα συνέβησαν χθες αργά το απόγευμα όταν ο 50χρονος μαζί με τον 16χρονο ανιψιό του βρίσκονταν στο ιδιωτικό καζάνι που είχε ο άνδρας ώστε να το προετοιμάσουν για να μπορούν αργότερα να βγάλουν την ρακί τους.

Οι δύο άνδρες θέλησαν να καθαρίσουν τις δεξαμενές μούστου ωστόσο κατά την προσπάθειά τους έχασαν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Για αρκετή ώρα δεν είχαν δώσει σημεία ζωής με τον δίδυμο αδερφό του 16χρονου να ανησυχεί και να ενημερώνει τον πατέρα τους. Εκείνος πήγε στις εγκαταστάσεις και αντίκρισε τον γιο και τον αδερφό του νεκρό ειδοποιώντας τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η αστυνομία.

Οι δύο σοροί ανασύρθηκαν από την πυροσβεστική και οι διασώστες του ΕΚΑΒ τους μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας με τους γιατρούς να μην μπορούν να προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Τι εξετάζουν οι αρχές

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες για τη διαλεύκανση του περιστατικού προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια της διπλής τραγωδίας.

Δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια που εξετάζονται: Το πρώτο κάνει λόγο πως και οι δύο άνδρες βρίσκονταν μέσα στη δεξαμενή για να την καθαρίσουν και δηλητηριάστηκαν από τις αναθυμιάσεις ενώ το δεύτερο αναφέρει πως πρώτα μπήκε ο 16χρονος και όταν ζαλίστηκε μπήκε ο 50χρονος για να τον βοηθήσει χωρίς, δυστυχώς, αποτέλεσμα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…