Αστυνομικός τραγουδάει το «Stand by me» μαζί με πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι (video)

Μακάρι να ήταν αυτό το πραγματικό «πρόσωπο» της ελληνικής αστυνομίας...

NewsRoom 16/11/2019 | 17:27

Ένα ομολογουμένως όμορφο και ασυνήθιστο- για την στάση των αστυνομικών δυνάμεων το τελευταίο διάστημα- σκηνικό στο Μοναστηράκι, έχει γίνει viral από χθες.

Αστυνομικός έπιασε το μικρόφωνο και μαζί με πλανόδιο μουσικό τραγούδησε το «Stand Dy Me» με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί και να χειροκροτά.

Οι δύο τους ερμήνευσαν το «Stand by me» του Μπεν Κίνγκ, με τα φωνητικά του αστυνομικού να εντυπωσιάζουν και το βίντεο να έχει ήδη συγκεντρώσει περίπου 318.000 προβολές.

Ο Μάριος Δαρβίρας είναι ο 31χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και που μας χάρισε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή.

Αν και αρχικά η ηγεσία της αστυνομίας φάνηκε ενοχλημένη τελικά το ασυνήθιστο περιστατικό συγκεντρώνει θετικά σχόλια που μάλλον απομακρύνει και το ενδεχόμενο πειθαρχικού για τον αστυνομικό, επειδή έπιασε το μικρόφωνο εν ώρα υπηρεσίας.

Ο Μάριος Δαρβίρας έχει δοκιμάσει την τύχη του και τις φωνητικές του ικανότητες και σε τηλεοπτικό talent show, παίζει κιθάρα, γράφει μουσική και στίχους για τα τραγούδια του ενώ έχει γυρίσει και βίντεοκλιπ τα οποία έχει δημοσιεύσει στο κανάλι του στο YouTube.

Ας ελπίσουμε στην αυριανή καθιερωμένη μεγάλη πορεία του Πολυτεχνείου η ελληνική αστυνομία να «θυμηθεί» αυτές τις όμορφες στιγμές και να μην μας «θυμίσει» το σκληρό και βίαο πρόσωπο των τελευταίων ημερών.