Αστυνομικός έβγαζε σέλφι με τους σημερινούς… «αιχμαλώτους» του Πολυτεχνείου (εικόνα)

Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχωρά το omniatv.com, σχετικά με τη σημερινή καταδρομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Πολυτεχνείο, στα πλαίσια της εφαρμογής της κυβερνητικής απαγόρευσης των εκδηλώσεων για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με το omnia, μετά τη σύλληψη των ατόμων που βρίσκονταν από νωρίς το πρωί εντός του χώρου του πολυτεχνείου, και ενώ οι αστυνομικοί τους είχαν τοποθετήσει με χειροπέδες να κάθονται στο έδαφος, ένας από τους άνδρες της ΕΛΑΣ, γυρίζει την πλάτη του στους συλληφθέντες και βγάζει… σέλφι μαζί τους σαν να ήταν αιχμάλωτοι πολέμου.

«Κατά τη διάρκεια της σημερινής εισβολής στο Πολυτεχνείο: αστυνομικός έβγαζε σέλφι με τους προσαχθέντες δίκην «αιχμαλώτων» πίσω του», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο facebook το omniatv.com.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, λίγο μετά τις 15:15 πολυάριθμες δυνάμεις των ΜΑΤ, εισέβαλαν στο χώρο του Πολυτεχνείου και εκκένωσαν το κτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες το το κτήριο στην οδό Πατησίων περίπου 40 άτομα βρέθηκαν εντός του χώρου με στόχο όπως ανακοίνωσαν να κρατήσουν ανοιχτό το Πολυτεχνείο, για να πραγματοποιηθούν οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης.

«Ο λόγος που μπήκαμε σήμερα ήταν γιατί γνωρίζαμε πως από αύριο η σχολή θα έμπαινε σε lockout και ότι η πραγματοποίηση του απαγορευμένου τριημέρου θα ήταν αδύνατη», ανέφεραν χαρακτηριστικά

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία του Πολυχνείου και οι εκδηλώσεις μνήμης βρέθηκαν χθες στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης στη Βουλή με τον πρωθυπουργό να προχωρά και σε μαθήματα αναθεωρητισμού, αναφέροντας ότι «δεν ήταν όλοι αριστεροί στο Πολυτεχνείο». 

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Ηλεκτρικό ρεύμα χτύπησε έναν άνδρα στα μαγειρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Το

Η συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο Documento: «Πολλές ζημιές γίνανε στις μεγάλες μου δόξες»

Η συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο Documento: «Πολλές ζημιές γίνανε στις μεγάλες μου δόξες»

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης. Mε αυτή την αφορμή, δημοσιεύουμε…