Αστυνομική αθλιότητα στην Ηλεία εις βάρος ηλικιωμένου

Το ανάλγητο πρόσωπό τους και την ασέβειά τους προς τους ηλικιωμένους ανθρώπους του μόχθου και της πενιχρής σύνταξης, έδειξαν σήμερα με προκλητικό τρόπο στην Ηλεία οι «πραιτωριανοί» της Νέας Δημοκρατίας και του Χρυσοχοϊδη.

5064733 1

Σύμφωνα με το apokalypseis.com το οποίο επικαλείται καταγγελίες πολιτών, αστυνομικοί του ΑΤ Κρέστενας πραγματοποιώντας έλεγχο σε πολίτες για το θέμα της μάσκας, εντόπισαν σήμερα το πρωί έναν παππού έξω το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κρέστενα , που είχε μεταβεί για να πάρει την σύνταξή του και του επέβαλλαν πρόστιμο 300 ευρώ ! επειδή ο ηλικιωμένος δεν φορούσε σωστά… την μάσκα στο πρόσωπό του και την είχε κατεβάσει κάτω από τη μύτη του !

Το πρωτοφανές περιστατικό κατήγγειλαν οργισμένοι στο www.apokalypseis.com πολίτες – αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι καυτηρίασαν με κατηγορηματικό τρόπο την προκλητική στάση των αστυνομικών.

Ένας εκ των πολιτών (τα πλήρη στοιχεία του είναι στην διάθεση της ιστοσελίδας) μιλώντας στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και στο IONION FM περιέγραψε την απαράδεκτη συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στον ηλικιωμένο που όπως είπε – θα μπορούσε να είναι ο πατέρας τους.

Όπως είπε μεταξύ άλλων , ο συγκεκριμένος άνθρωπος φορούσε την μάσκα του και πήγε στην Τράπεζα για να πάρει την αγροτική του σύνταξη των 360 ευρώ … Ο αστυνομικός που τον πλησίασε όμως του είπε ότι η μάσκα του δεν ήταν πάνω από την μύτη …και του επέβαλλε πρόστιμο 300 ευρώ … Ο ηλικιωμένος άρχισε να κλαίει και να αναρωτιέται πως θα περάσει τον μήνα . Το αστυνομικό όργανο όμως – όπως καταγγέλλεται – συνέχισε απτόητο το θεάρεστο έργο του…

« Αυτός ο άνθρωπος δεν λυπήθηκε αυτόν τον φουκαρά …Μετά το πρόστιμο ο παππούς άρχισε να κλαίει και ο φυσικά ο κόσμος άρχισε να φωνάζει εξοργισμένος κατά των αστυνομικών. Αυτά είναι πρωτοφανή , προκλητικά και άδικα . Ζούμε σε μια κατάσταση φασισμού» επεσήμανε ο πολίτης.

Τέμπη: 57 φορές θα ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου

ΚΑΜΠΑΝΑ

Τέμπη: 57 φορές θα ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου

Κατόπιν σχετικού αιτήματος της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών , Μαρίας Καρυστιανού, στην Ιερά…

Γάζα: Παιδιά τρώνε ζωοτροφή γιατί το Ισραήλ μπλοκάρει την Ανθρωπιστική βοήθεια (video)

Screenshot 1093 1

Γάζα: Παιδιά τρώνε ζωοτροφή γιατί το Ισραήλ μπλοκάρει την Ανθρωπιστική βοήθεια (video)

Το Ισραήλ συνεχίζει να μπλοκάρει την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα σύμφωνα με πολυάριθμες καταγγελίες…