Newsroom

Newsroom

Άστατος ο καιρός σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Γενικά άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στα νησιά ενώ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

5ac701f51dc524ea4c8b4658

Βροχές αναμένονται σε όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα, ενώ καταιγίδες αναμένονται κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στις νησιωτικές περιοχές οι βροχοπτώσεις θα είναι ασθενέστερες και τοπικού χαρακτήρα. 

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση από τα βορειοδυτικά προς τα νοτιοανατολικά, η οποία κατά τόπους θα φτάσει τους 5 βαθμούς. Οι άνεμοι στα πελάγη θα ενισχυθούν, και θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις φτάνοντας τοπικά τα 6 και προς το βράδυ τα 7 μποφόρ.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές όπου τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμοί Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται επίσης νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα από τις απογευματινές ώρες να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Βόρειοι ΒΔ 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμοί Κελσίου.

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία όπου τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για τα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά καθώς και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται εφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς βαθμιαία μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3- με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στο νότια δυτικοί τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη, προβλέπονται επίσης νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από τις βραδυνές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί μέχρι 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία:Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα Βόρεια 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία:Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Μεγάλο Σάββατο, βροχές θα σημειωθούν στο Αιγαίο, την Θράκη, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, και την Πελοπόννησο, ενώ λίγες σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στην Πελοπόννησο, το Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη. Σταδιακά και από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα παρουσιάσουν περαιτέρω ενίσχυση, φτάνοντας κατά τόπους στο Αιγαίο τα 7 και παροδικά τα 8 μποφόρ

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…