Newsroom

Newsroom

Άστατος καιρός σε όλη τη χώρα σήμερα

Για έντονα καιρικά φαινόμενα προειδοποιεί η ΕΜΥ.

59fd543d1dc5242f6d8b4656

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα, στις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανόν την ανατολική Στερεά (κυρίως Φθιώτιδα) και μέχρι το βράδυ στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην Κρήτη (κυρίως την ανατολική) θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχή ή πιθανή καταιγίδα τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις που παροδικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανόν την ανατολική Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά (κυρίως τη Φθιώτιδα) θα είναι ισχυρά. Βελτίωση το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία 4 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Κρήτη (κυρίως την ανατολική) πιθανόν να είναι ισχυρά. Βελτίωση το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα Δωδεκάνησα βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι στα Δωδεκάνησα αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σάλος με τις κιτς χλαμύδες στην Ακρόπολη και την «αναβάθμιση» με άρωμα…χούντας (!) – «Η κα Μενδώνη να απαντήσει άμεσα»

GMPRm9QXEAElRJj

Σάλος με τις κιτς χλαμύδες στην Ακρόπολη και την «αναβάθμιση» με άρωμα…χούντας (!) – «Η κα Μενδώνη να απαντήσει άμεσα»

Αλευρωμένοι λευκοί σανδαλοφόροι νεαροί και νεαρές πόζαραν σαν αρχαία αγάλματα μπροστά από τον Παρθενώνα παριστάνοντας…

Η πρώτη δήλωση της Δούρου μετά την απόφαση για το Μάτι: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

6036943

Η πρώτη δήλωση της Δούρου μετά την απόφαση για το Μάτι: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

Διαβάστε τα πρώτα λόγια της Ρένας Δούρου μετά την αθώωση της για την τραγωδία στο…

Τροχαίο στη Σκιάθο: Ντυμένος γαμπρός θα κηδευτεί ο 17χρονος Γιάννης – Το συγκλονιστικό βίντεο της αδελφής του

Γιάννης

Τροχαίο στη Σκιάθο: Ντυμένος γαμπρός θα κηδευτεί ο 17χρονος Γιάννης – Το συγκλονιστικό βίντεο της αδελφής του

«Γιάννη μου μωρό μου για μένα είσαι εδώ. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του»,…

Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»

Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»

Οι φίλοι, συνοδοιπόροι και συνεργάτες του, θα βρεθούν για μια μοναδική συναυλία την Δευτέρα 3…