Ασπρόπυργος: «Δεν κοιμόταν το παιδί» Ξεσπούν οι γονείς του 6χρονου που ξεχάστηκε μέσα σε σχολικό

Στο Αυτόφωρο ο οδηγός και η συνοδός του σχολικού λεωφορείου είχαν ξεχάσει το παιδί μέσα σε αυτό για δυο ώρες στον Ασπρόπυργο.

image 3 1

Ακόμα ένα περιστατικό εγκατάλειψης παιδιού μέσα σε σχολικό γεννά ερωτήματα. Αυτή τη φορά, ένα εξάχρονο παιδί ξεχάστηκε για δύο ώρες μέσα σε σχολικό στον Ασπρόπυργο. Στιγμές αγωνίας και φόβου έζησαν οι γονείς του 6χρονου μαθητή χθες το απόγευμα, στον Ασπρόπυργο, όταν συνειδητοποίησαν ότι το παιδί τους δεν επέστρεφε από το σχολείο.

Στη συνέχεια αποδείχθηκε πως ο οδηγός και η συνοδός του σχολικού λεωφορείου είχαν ξεχάσει το παιδί μέσα σε αυτό για δυο ώρες. Ευτυχώς, το παιδάκι κοιμόταν και είναι καλά στην υγεία του.

Αργότερα, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 45χρονου οδηγού και της 60χρονης συνοδού.

Και οι δυο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραπέμφθηκαν σε δίκη στο Αυτόφωρο. Η έρευνα συνεχίζεται από την ασφάλεια Δυτικής Αττικής για την ύπαρξη τυχόν άλλων ευθυνών των δυο συλληφθέντων.

Ώρες αγωνίας για τους γονείς

«Περιμέναμε το παιδί να γυρίσει στο σπίτι, σχολούσε στις 16:00 όμως δεν γυρνούσε και ανησυχήσαμε», είπε ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο οδηγός και η συνοδός του σχολικού λεωφορείου κλείδωσαν το όχημα χωρίς να αντιληφθούν ότι υπήρχε μέσα σε αυτό το εξάχρονο παιδί.

Το παιδί κοιμόταν και ήταν καλά στην υγεία του ενώ η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

sofiko pirosbestis

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο