«Ασπρόμαυρο» προβάδισμα

Ο Ολυμπιακός στο 8’ προηγήθηκε 2-0 στην Τούμπα αλλά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε κι αφού μέσα σε δυο λεπτά ισοφάρισε, στο δεύτερο  ημίχρονο βρήκε και τρίτο γκολ για να πάρει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.  

5052242

Ο δικέφαλος επικράτησε 3-2 του Ολυμπιακού με… τρελή ανατροπή, κάνοντας το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Αυτή τη φορά οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν αντίδραση, σε σχέση με το παιχνίδι του πρωταθλήματος  και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού πέτυχε δυο γκολ πριν καλά-καλά… αρχίσει ο ημιτελικός της Τούμπας, ο «δικέφαλος του Βορρά» αντέδρασε, γύρισε το ματς και πήρε μια σημαντική νίκη. Πλέον έχει  ένα ελαφρύ προβάδισμα για να βρεθεί για  τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη ή στην καλύτερη περίπτωση την ισοπαλία, αφού προηγήθηκε ενώ είχε και δοκάρι για  να πάρει ξανά προβάδισμα. Σε κάθε περίπτωση, μόνο… αρνητικά δεν είναι τα δυο εκτός έδρας γκολ των «ερυθρόλευκων» που στον επαναληπτικό θα αναζητήσουν την ανατροπή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να επιστρέψουν σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από το 2016.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…