Aρχηγός ΓΕΕΘΑ: Αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία τις προκλήσεις στην περιοχή μας

Οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με σύνεση και με ψυχραιμία τις προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή μας επισήμανε μεταξύ άλλων ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» στην ΕΤ1.

58bc255f1dc524fa168b46ce

Χαρακτήρισε τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο το «πιο ζεστό σημείο του πλανήτη μας» λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χώρες της περιοχής- Λιβύη, Συρία, Τουρκία- και ξεκαθάρισε ότι η χώρα μας έχει στόχο να παραμείνει πόλος σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή. Η Ελλάδα δεν επιθυμεί να προκληθεί ένταση στην περιοχή, επανέλαβε.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε επίσης στην εξαιρετικά σημαντική συμβολή των Ενόπλων δυνάμεων στην αντιμετώπιση του «πολύ σοβαρού» προβλήματος της προσφυγικής ροής, μέσα από τη δημιουργία των δομών φιλοξενίας.

Ο κ. Αποστολάκης δήλωσε περήφανος για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας ότι αποτελεί τον πολλαπλασιαστή ισχύος της χώρας.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…