Ξαρχάκος – Πρωτοψάλτη επιστρέφουν μαζί στη σκηνή!

Μετά την μεγάλη και επιτυχημένη περιοδεία στα πιο σημαντικά αρχαία θέατρα της Ελλάδας και τις δυο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο, οι δυο κορυφαίοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να συνεχίσουν την υπέροχη συνεργασία τους στο Gazarte!

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Σταύρος Ξαρχάκος ξανά μαζί αφού η συνάντησή τους άφησε εποχή, αλλά και αρκετό κόσμο παραπονεμένο που δεν κατάφερε να τους απολαύσει!

Η αρχική αφορμή δόθηκε από το ίδιο το κοινό στη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» την περασμένη χρονιά στο Καλλιμάρμαρο. Η συναυλία τότε συγκέντρωσε 50.000 θεατές και 100 τόνους τροφίμων και έφερε μαζί πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες. Μεταξύ αυτών και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που τραγούδησε υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου – έτσι έγινε η αρχή.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα βρίσκεται επί σκηνής Κυριακές και Δευτέρες – Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου – στο Gazarte μαζί με την Πρωτοψάλτη σε ένα πρόγραμμα που θα διευθύνει ο ίδιος, και κατά την διάρκεια του οποίου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του.

Μαζί τους οι μουσικοί:

Νεοκλής Nεοφυτίδης – ΠιάνοΠαντελής Ντζιάλας – ΚιθάραΒασίλης Δρογκάρης – ΑκορντεόνΗρακλής Ζάκκας – ΜπουζούκιΔημήτρης Ρέππας – ΜπουζούκιΠέτρος Βαρθακούρης – ΚοντραμπάσοΑλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, ΈγχορδαΦίλιππος Τσεμπερούλης : Πνευστά

Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης ΚρεμμύδαςΦωτισμοί: Δημήτρης Λάιος

Info:ΚΥΡΙΑΚΕΣ & ΔΕΥΤΕΡΕΣ5,12,13,26,27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ3,4,10,11,17,18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥΤιμές εισιτηρίων:Προπώληση: A ζώνη: 45€ | Β ζώνη: 35€ | Γ ζώνη: 25€ | Όρθιοι: 15€Ταμείο: A ζώνη: 48€ | Β ζώνη: 38€ | Γ ζώνη: 28€ | Όρθιοι: 18€Ώρα έναρξης: 20.30

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη γυναικοκτονία: «Κυβέρνηση θεατής σε προαναγγελθέν έγκλημα»

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη γυναικοκτονία: «Κυβέρνηση θεατής σε προαναγγελθέν έγκλημα»

Στην ερώτηση επισημαίνονται «οι ευθύνες της κυβέρνησης και των κρατικών αρχών για ένα έγκλημα που…