Newsroom

Newsroom

Άρθρο – κόλαφος του in.gr για Μητσοτάκη: Πανηγυρίζει για τα «ψίχουλα» στο επίδομα γέννησης

«Πανηγυρισμοί Μητσοτάκη για τις αυξήσεις ψίχουλα στο επίδομα γέννησης», αναφέρει χαρακτηριστικά το In

ingr μητσοτακης

«Την ώρα που η ακρίβεια καλπάζει με τις τιμές βασικών προϊόντων να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη και να έχουν γίνει απλησίαστες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να «διαφημίσει» τις αυξήσεις στο επίδομα γέννησης», με αυτήν την αιχμηρή εισαγωγή το in.gr παρουσίασε τους πανηγυρισμούς Μητσοτάκη για τα μέτρα που εξήγγειλε ο υπουργός του.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα του in τίθενται σε κοντράστ, από τη μία η κλασσική επικοινωνιακή στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη και από την άλλη τα σκληρά δεδομένα της ακρίβειας και της οικονομικής ανέχειας.

«Μπορεί το ποσό που θα δίνεται εφεξής για το επίδομα γέννησης να είναι ελαφρώς αυξημένο, ωστόσο εξανεμίζεται λόγω των αυξήσεων που έχουν χτυπήσει «κόκκινο».

ingr Μητσοτάκης

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με έρευνα σύγκρισης τιμών που διενήργησε η Επιτροπή Ανταγωνισμού τον Νοέμβριο, το βρεφικό γάλα, μια δαπάνη απολύτως ανελαστική για γονείς με μωρά, πωλούνταν στη χώρα μας έως και 213% ακριβότερα σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ανάλογα με την εταιρεία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη συνέχεια του άρθρου που φανερώνει πως το ψυχρό κλίμα μεταξύ κυβέρνησης και Β. Μαρινάκη πάει από το κακό στο χειρότερο.

Η επίμαχη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η στήριξη των οικογενειών με παιδιά, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας την αύξηση του επιδόματος γέννησης κατά 400 ευρώ. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός στην ανάρτηση του επισήμανε:

«Η στήριξη των οικογενειών με παιδιά αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό και αυξάνουμε το επίδομα γέννησης μόνιμα και αναδρομικά για τις γεννήσεις που έγιναν από 1/1/2023. Από Euro 2.000 για κάθε παιδί, σε Euro 2.400 έως Euro 3.500 ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών».

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Εκπαιδευμένος σκύλος «μύρισε» ίχνη στη λιμνοθάλασσα

Σοκάρει ο Καλλιακμάνης: «Στο Μεσολόγγι έπεσαν οι πωλήσεις ψαριών – Πιστεύουν ότι τρώνε τον… Μπάμπη» (video)

Κραουνάκης: Με νέα ανάρτηση ξεκαθαρίζει τι ισχύει για Νταλάρα – «Γιώργο σ΄αγαπάμε»

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…