Newsroom

Newsroom

Άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της Ξουλίδου

Άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου αναμένεται να ζητήσει άμεσα ο αντεισαγγελέας Εφετών…

ksoulidou eisaggeleas

Άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου αναμένεται να ζητήσει άμεσα ο αντεισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος που διερευνά την υπόθεση των καταγγελιών για χρηματισμό βουλευτών με στόχο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κος. Παναγιωτόπουλος θα συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, έτσι ώστε να φθάσουν στα χέρια της Δικαιοσύνης τα στοιχεία που επικαλείται η κ. Ξουλίδου ως προς την επικοινωνία που διατηρούσε στο Διαδίκτυο με τον Γιώργο Σούκουρη, ο οποίος φέρεται να της έκανε την πρόταση χρηματισμού.

Πηγές επιμένουν ότι ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν επίσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, καθώς και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ φέρονται να γνωρίζουν προσωπικά τον κ. Σούκουρη.

Στην πολύωρη κατάθεσή της η βουλευτής φέρεται να έδωσε λεπτομερή στοιχεία και να προσκόμισε στον Εισαγγελέα φωτοτυπίες όλων των μηνυμάτων που έχει ανταλλάξει με το Σούκουρη. Αναφέρθηκε μάλιστα εκτενώς σε δύο από αυτά τα μηνύματα: Το ένα, όπως φέρεται να υποστηρίζει η μάρτυρας, έλεγε: «Μια ευκαιρία έχεις στη ζωή σου», προτρέποντάς την να δεχθεί χρήματα και το δεύτερο, που δέχθηκε στις 20 του μήνα που ανέφερε: «1-0. Ο Μελάς τα πήρε. Θυμάστε τι σας έλεγα;».

Η βουλευτής φέρεται να υποστήριξε ότι ο κ. Σούκουρης τής είπε σε τηλεφωνική τους συνομιλία ότι «σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες», ονοματίζοντας δύο πρόσωπα και προτείνοντάς της να κλειστεί ραντεβού.

Κατά την κα Ξουλίδου, κλείστηκαν δυο ραντεβού στο γραφείο της, το οποίο είχε παγιδευτεί με κάμερες, αλλά, όπως υποστήριξε, ο κ. Σούκουρης της ζήτησε να συναντηθούν σε δημόσιο χώρο, με αποτέλεσμα τελικά το ραντεβού να ματαιωθεί.

Η μάρτυρας ρωτήθηκε από τον Εισαγγελέα γιατί δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία και, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη απάντησε ότι αν προσέφευγε στην Αστυνομία θα είχε ενημέρωση ο υπουργός και εν συνεχεία η κυβέρνηση.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σούκουρης, μιλώντας στο ρ/σ Real Fm παραδέχτηκε ότι μιλούσε με την κ. Ξουλίδου στο facebook αλλά αρνείται τα περί απόπειρας χρηματισμού. Αρνήθηκε επίσης πως είναι στέλεχος της ΝΔ όπως υποστηρίζει ο Πάνος Καμμένος κι είπε χαρακτηριστικά πως “αν είχα λεφτά από τη ΝΔ στην κ. Ξουλίδου θα τα έδινα; Εγώ δεν έχω μία στην τσέπη μου”.

 

 

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Καιρός

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Ο καιρός θα σημειώσει σημαντική επιδείνωση - Έρχονται καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Air New Zealand Airplane Aeroplane Boeing 737 93499

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος σε επιτροπή έρευνας της αμερικανικής Γερουσίας