Newsroom

Newsroom

Aρση της ασυλίας Ηλιόπουλου και Κακλαμάνη εισηγήθηκε η Eπιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Την άρση ασυλίας των βουλευτών Νικήτα Κακλαμάνη της ΝΔ και του Παναγιώτη Ηλιόπουλου της Χρυσής Αυγής εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας…

vouli1

Την άρση ασυλίας των βουλευτών Νικήτα Κακλαμάνη της ΝΔ και του Παναγιώτη Ηλιόπουλου της Χρυσής Αυγής εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στην Ολομέλεια.

Η άρση ασυλίας του κ. Κακλαμάνη, ζητήθηκε γιατί ως δήμαρχος της Αθήνας, είχε μηνυθεί από τον δασάρχη για κοπή δέντρων, σε πάρκο της Πατησίων προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

Ο κ. Ηλιόπουλος, παραπέμπεται για το αδίκημα της παράνομης οπλοφορίας.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων ψήφισαν «ναι», εκτός από τον Π. Ρήγα από το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Ρήγας, είπε πως δεν θέλει να δώσει την ευκαιρία σε χρυσαυγίτες να μιλούν για σχέδιο δίωξής τους, τονίζοντας πως η υπόθεση δεν ευσταθεί.

Αρνητική είναι η εισήγηση της Επιτροπής για άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη για θέμα που αφορά τη διαχείριση στο πανεπιστήμιο Κρήτης όταν ήταν αντιπρύτανης.

Τέλος, η Επιτροπή Δεοντολογίας αρνήθηκε την άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλου, ο οποίος είχε μηνυθεί από το βουλευτή των ΑΝΕΛ, Νότη Μαριά για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…