"Αρρώστησαν" με Σπανούλη, Λοβέρδος και Καμμένος (ΦΩΤΟ)

Κυριακή 22 Μαΐου. Η ώρα είναι περίπου 21:30 και στη Βουλή συζητείται το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της αξιολόγησης. Την ίδια ώρα όμως ολοκληρώνεται και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

574304821dc524473d8b4653

Το παιχνίδι των δύο «αιώνιων» είναι συναρπαστικό από το πρώτο λεπτό και ολοκληρώνεται τελικά με νίκη του Ολυμπιακού ο οποίος ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Basket League σε 1-1 ανακτώντας το πλεονέκτημα της έδρας.

Τη στιγμή που ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης σκοράρει το τελευταίο τρίποντο του αγώνα δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, ο γνωστός για τα φιλοολυμπιακά του αισθήματα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος βρίσκεται στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς να παρακολουθεί τη συζήτηση, εκείνος προφανώς έχει τον νου του στην εξέλιξη του αγώνα. Ως αποτέλεσμα το νικητήριο τρίποντο του Σπανούλη τον «αρρώστησε». Και μαζί του όπως μαρτυρούν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα «αρρώστησε» και ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ.

Να λοιπόν που εκτός των άλλων ο αθλητισμός κατάφερε να ενώσει και τους άσπονδους πολιτικούς εχθρούς! 



Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…