Αρπάχτηκαν on air Τζίμα και Πρετεντέρης για τον Καραμανλή: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη, η δική μου είναι άλλη» (video)

Για τη βουλευτική ασυλία και τη δικαιοσύνη στην περίπτωση του Κώστα Αχ. Καραμανλή αρπάχτηκαν η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης

Καταγραφή 13

Έντονη αντιπαράθεση, για ακόμα μια φορά, είχαν στον αέρα του κεντρικού δελτίου του Mega η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη με το θέμα συζήτησης αυτή τη φορά να είναι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Όλα ξεκίνησαν από τη δήλωση του πρώην υπουργού μεταφορών ότι δεν κρύφτηκε, δεν κρύβεται και ούτε θα κρυφτεί πίσω απ’ τη βουλευτική ασυλία του, με τον Γιάννη Πρετεντέρη να σχολιάζει ότι «δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που δεν είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη δεν είναι εθελοντική διαδικασία. Αρκεί να υπάρχει κατηγορία και αντικείμενο.

Αμέσως όμως του απάντησε η Ράνια Τζίμα, η οποία διευκρίνισε τη θέση του Καραμανλή και τον λόγο που κάνει κάτι τέτοιο, λέγοντας «φαντάζομαι ότι ο κ.Καραμανλής αν αποφασίσει να το πει αυτό, το αξιολογεί και πολιτικά. Καταλαβαίνει δηλαδή την αξία του να το πεις κιόλας, πέρα από το αυτονόητο ότι όλοι προφανώς είμαστε στη διάθεση της δικαιοσύνης, όποτε αυτό χρειαστεί».

Φυσικά αυτή η απάντηση πυροδότησε ένα ντόμινο κόντρας, με τον σχολιαστή του Mega να λέει στη Τζίμα «υπάρχει το σύνταγμα μην ξεχνάμε τα βασικά. Μα είναι απολύτως αυτονόητο. Είναι Σύνταγμα αυτό. Είναι απολύτως αυτό και κουβεντιάζουμε χωρίς λόγο! Τελείωσε αυτό!»».

Η παρουσιάστρια φυσικά δεν άφησε να πέσει κάτω η συγκεκριμένη ατάκα, επισημαίνοντας «αυτό είναι άποψή σου Γιάννη! Η δική μου είναι άλλη. Το Σύνταγμα είναι ένα και οι απόψεις πάνω στις πολιτικές τοπετήσεις μπορούν να είναι περισσότερες από μία».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ιράν: Βρέθηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι-Ούτε λέξη για την τύχη του προέδρου και του ΥΠΕΞ

elikoptero

Ιράν: Βρέθηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι-Ούτε λέξη για την τύχη του προέδρου και του ΥΠΕΞ

Tο ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί ανακαλύφθηκε από ομάδες έρευνας και…

Κασσελάκης από Εύοσμο: «Η ΝΔ κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να λέει ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας του 2015»

kasselakisευοσμοσ

Κασσελάκης από Εύοσμο: «Η ΝΔ κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να λέει ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας του 2015»

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη