Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (5/3) στην εκπομπή «Live News» του Mega ανάμεσα στον παρουσιαστή Νίκος Ευαγγελάτος και τον καθηγητή του Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού Νικόλα Κοσματόπουλο.
Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο καθηγητής εξέφρασε από την αρχή την ενόχληση του για το σούπερ που τον παρουσίαζε ως υποστηρικτή του ιρανικού καθεστώτος. Μάλιστα, απευθυνόμενος στον παρουσιαστή σχολίασε πως «προφανώς θέλετε να γίνετε viral», με τον Ευαγγελάτο να απαντά ότι δεν έχει ανάγκη κάτι τέτοιο.
Στη συνέχεια ο Νικόλα Κοσματόπουλος υποστήριξε ότι του αποδίδονται χαρακτηρισμοί που δεν τον εκφράζουν και τόνισε πως όσοι ζουν στη Μέση Ανατολή βιώνουν επί δεκαετίες πολέμους και καταστροφές, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είναι αντίθετος στον πόλεμο.
Η συζήτηση στράφηκε και στην κατάσταση στον Λίβανο, όταν ο παρουσιαστής ανέφερε ότι από εκεί εκτοξεύονται drones προς την Κύπρο, κάτι που ο καθηγητής διέψευσε άμεσα. Η ένταση αυξήθηκε, με τον δημοσιογράφο να τονίζει ότι δεν θα επιτραπεί η διατύπωση ανακριβειών και τον καθηγητή να ζητά τεκμηριωμένα στοιχεία.
Η αντιπαράθεση κορυφώθηκε όταν έγινε λόγος για την προέλευση των drones και για συλλήψεις πρακτόρων της Μοσάντ στη Σαουδική Αραβία, με τον παρουσιαστή να κάνει λόγο για θεωρίες συνωμοσίας και τον καθηγητή να αντιδρά έντονα, ζητώντας να αποσυρθεί ο χαρακτηρισμός.
Διαβάστε επίσης:
Η στρατηγική του χάους και το αδιέξοδο της Δύσης
Νέα απειλή από Πούτιν: Η Ρωσία μπορεί να σταματήσει την προμήθεια φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια