Αρνητικά τεστ σε πολίτες «φαντάσματα« στο Νοσοκομείο Σαντορίνης

Στην ίδια επιστολή η γιατρός διευκρινίζει οτι στις βεβαιώσεις αναγράφεται ότι η δειγματοληψία έχει γίνει στις 20:30 ενώ στο νοσοκομείο δειγματοληψίες γίνονται καθημερινά μόνο έως τις 15:00.

Μπροστά στην έκδοση βεβαιώσεων αρνητικών τεστ πολιτών που όπως φαίνεται δεν είχαν πατήσει ποτέ το πόδι τους στο νοσοκομείο βρέθηκε γιατρός του νοσοκομείου της Σαντορίνης.

 

Η γιατρός με επιστολή της στις 3 Αυγούστου ενημερώνει την διοίκηση του νοσοκομείου οτι έχει διαπιστώσει την έκδοση βεβαιώσεων αρνητικών τεστ πολιτών που δεν έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα του νοσοκομείου ούτε έχουν επεξεργαστεί τα δείγματα τους στο μικροβιολογικό του τμήμα.

Στην ίδια επιστολή η γιατρός διευκρινίζει οτι στις βεβαιώσεις – που είναι σε έγγραφο με το λογότυπό του νοσοκομείου – αναγράφεται οτι η δειγματοληψία έχει γίνει στις 20:30 ενώ στο νοσοκομείο δειγματοληψίες γίνονται καθημερινά μόνο έως τις 15:00.

 

Να σημειωθεί ότι μαζί με την επιστολή της η γιατρός έστειλε και βεβαιώσεις αρνητικών τεστ και εξηγεί οτι οι βεβαιώσεις στους ενδιαφερόμενους έχουν σταλεί από ηλεκτρονική διεύθυνση που δεν ανήκει στο νοσοκομείο ενώ η ώρα αποστολή τους είναι στη μια τα ξημερώματα.

Το θέμα αποκαλύφθηκε όπως η ίδια εξηγεί, όταν ένα από τα πρόσωπα που έλαβαν βεβαίωση αρνητικού τεστ ζήτησε μέσω επιστολής διόρθωση του εντύπου που του απεστάλη από ηλεκτρονική διεύθυνση που δεν ανήκει στο νοσοκομείου.

Η γιατρός ζητάει από τις 3 Αυγούστου από τους επικεφαλής του νοσοκομείου να προχωρήσουν σε άμεσες ενέργειες και να γνωστοποιηθεί το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές.

Μιλώντας στο doumentonews.gr η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Θήρας κυρία Βαλεντίνη Δημητρίου επιβεβαιώνει και εξηγεί ότι «Το σωματείο έχει λάβει γνώση του περιστατικού, γνωρίζουμε οτι είναι ενήμερη και η διοίκησή του και η διοίκηση της (ΑΕΜΥ) και έχει ενημερωθεί και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας η οποία απέστειλε κλιμάκιο στο νοσοκομείο και διενεργήθηκε ΕΔΕ σε υπαλλήλους του νοσοκομείου. Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί από την περασμένη Πέμπτη και περιμένουμε το πόρισμα».

Ψήφισμα ΠΟΕΣΥ: «Κατάπτυστη η αγωγή της Ενωσης Αποστράτων κατά του Νίκου Μπογιόπουλου»

Ψήφισμα ΠΟΕΣΥ: «Κατάπτυστη η αγωγή της Ενωσης Αποστράτων κατά του Νίκου Μπογιόπουλου»

Το ψήφισμά του Συνεδρίου καταγγέλλει τις ευθύνες της κυβέρνησης και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που εποπτεύει…