Newsroom

Newsroom

Αρνείται κατηγορηματικά ο Στεφανάκος τα περί ξυλοδαρμού Τσοχατζόπουλου

«Κατασκευασμένο μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο» χαρακτηρίζει ο συνήγορος του Βασίλη Στεφανάκου, Βασίλης Καπερνάρος το δημοσίευμα της εφημερίδας Εθνος περί ξυλοδαρμού του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές του Κορυδαλλού.

57a1f4821dc524d3178b4c26

Οπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Καπερνάρος, η εφημερίδα δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της φωτογραφία του εντολέα του με τη σημείωση «Αγριος ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από τον Στεφανάκο στη φυλακή».

«Το κείμενο είναι κατασκευασμένο μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροιδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου», συμπληρώνει.

Ο κ. Καπερνάρος τονίζει ότι «ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν».

«Σήμερα σε επίσκεψή μου στη φυλακή, μου ανετέθη από το θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά του εν λόγω ρυπαρογραφήματος», συνεχίζει και καταλήγει: «Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια».

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.