Αρμοί και παραδαρμοί

Παραδαρμένος ο Μητσοτάκης. Διότι δεν δίστασε για να εξασφαλίσει την κανονικότητα των επισυνδέσεων να αγνοήσει την ανηθικότητα του νεποτισμού

Παραδαρμένος ο Μητσοτάκης. Και ποιος να τον λυπηθεί. Διότι υπέκυψε στη γοητεία του αρμού ος τα πάνθ’ ορά για αντιπάλους και ανυποψίαστους. Παλιά ήταν η ασφάλεια, η ΚΥΠ, οι παρακολουθήσεις ανθρώπων και τηλεφώνων, καμπαρντίνα παρακράτος και ρεπούμπλικα για την προστασία της χώρας και του καθεστώτος. Σήμερα είναι η ΕΥΠ, τα Predator, οι συνακροάσεις, οι παγιδεύσεις και το πιο μοντέρνο και προσήκον στο αναπτυξιακό κλίμα του Πιερρακάκη: Οι επισυνδέσεις! Κι άμα είσαι ο άρχων των επισυνδέσεων δεν είναι κι εύκολο να σεβαστείς κανόνες, κράτη δικαίου, αρχές και προστασίες των συνδέσεων.

Παραδαρμένος ο Μητσοτάκης. Διότι ως γόνος ιδιοκτητών του κράτους και των ψυχών μας, τη διέπραξε την ύβρι. Τοποθέτησε επί των προσωπικών μας δεδομένων και επικοινωνιών τον Κοντολέοντα των κοριών, ή, κατά Πιερρακάκη, των επισυνδέσεων. ΕΥΠ και πράσσειν έλλογα. Με σαφή προφανώς εντολή να ακούει, να βλέπει, να τρυπώνει σε κρεβατοκάμαρες και πολιτικά γραφεία, σκοτεινές κάμαρες και εκτροφεία, και να του αναφέρει τι γίνεται στον κόσμο των υπηκόων του. Ποιοι είναι υπάκουοι, ποιοι ανυπάκουοι, ποιοι χρήζουν αναμορφώσεως, ποιοι εκβιασμού, ποιοι εκτοπίσεως και ποιοι ανασκολοπίσεως.

Παραδαρμένος ο Μητσοτάκης. Διότι δεν δίστασε για να εξασφαλίσει την κανονικότητα των επισυνδέσεων να αγνοήσει την ανηθικότητα του νεποτισμού. Και θρασύτατα να στέψει αρχιερέα του Μαξίμου, κολλητό και σμπίρο του, συνδετήρα των επισυνδέσεων και του ίδιου, τον εξ αίματος ανεψιό του και εξ επαγγέλματος αυτοφωράκια Δημητριάδη. Λίθο επί λίθου δεν άφησε ακόμα και από προσχήματα – το κράτος είμαι Εγώ. Και πολλαπλασιάστηκαν έτσι οι επισυνδέσεις όπως τα ψάρια από τον Ιησού. Έγιναν τα τηλέφωνα σουρωτήρια, να χαίρονται ακόμα και οι υπηρεσίες συμμάχων χωρών που τους δώριζαν κάποια απείθαρχα κεφάλια. Pro bono!

Παραδαρμένος ο Μητσοτάκης. Να κόβει με τη μάχαιρα της παραίτησης μπροστά στο πανελλήνιο το αριστερό αυτί του, που όλα τα άκουγε – και πάει ο Κοντολέων. Να βγάζει με το πιρούνι του μεγάλου γεύματος το δεξί του μάτι που όλα τα έβλεπε – και πάει ο Δημητριάδης. Να ψάχνει η διαπλοκή 108 τον δρόμο της αφέσεως, οι τεχνικοί των επισυνδέσεων τον δρόμο της εφέσεως -δεν ήξερα τίποτα, κύριε πρόεδρε, η κυρία εισαγγελέας διέταξε- και οι τιτλούχοι διαφυγή από το Watergate. Να ταρακουνάει ο σεισμός το οικοδόμημα του δικού του καθεστώτος που με τόσο δικό μας κόπο και δικό μας χρήμα έχτισε.

Παραδαρμένος ο Μητσοτάκης. Τα θηρία φοβόταν, οι κοριοί τον τρώνε. Στα ποδαράκια τους κουβαλάνε το στίγμα από το αίμα και τη λάσπη όλων όσα έχει διαπράξει με την οίηση του ανέγγιχτου. Και εύλογη η χαιρεκακία: Καλά να πάθει!

Πηγή: Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

«Προειδοποιεί» ο Αποστολάκης: Εάν ξεκινήσει πολεμική αντιπαράθεση με την Τουρκία, δεν είναι εύκολο να ελεγχθεί

«Προειδοποιεί» ο Αποστολάκης: Εάν ξεκινήσει πολεμική αντιπαράθεση με την Τουρκία, δεν είναι εύκολο να ελεγχθεί

Δεν συμμερίζεται τα σενάρια που λένε ότι μια ενδεχόμενη σύγκρουση δεν θα κρατούσε περισσότερες από…

Ζευγάρι καταγγέλλει ιδιοκτήτη τουριστικού καταλύματος ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο

Ζευγάρι καταγγέλλει ιδιοκτήτη τουριστικού καταλύματος ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο

Επρόκειτο για συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου, η οποία ήταν τοποθετημένη σε πρίζα…

Πήρε θέση ο Παντελής Θαλασσινός για Τσιάρτα και τους ακροδεξιούς υπουργούς στα εγκαίνια της ΑΕΚ

Πήρε θέση ο Παντελής Θαλασσινός για Τσιάρτα και τους ακροδεξιούς υπουργούς στα εγκαίνια της ΑΕΚ

«Νομίζω ότι η στάση μας, στον φασισμό θα τους ξεράσει από μόνη της ή θα…

Φρίκη στην Αθήνα: Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του επί 5 χρόνια και ξυλοφόρτωνε τη γυναίκα του

Φρίκη στην Αθήνα: Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του επί 5 χρόνια και ξυλοφόρτωνε τη γυναίκα του

Η σοκαριστική υπόθεση εκτυλίχθηκε στην καρδιά της Αθήνας, όπου ζούσε το ζευγάρι μαζί με το…