Επιχείρηση διάσωσης 26χρονης αναρριχήτριας γερμανικής υπηκοότητας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα στην περιοχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στην Αρκαδία, έπειτα από συντονισμένη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και εθελοντών.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η 26χρονη έκανε αναρρίχηση μαζί με τον σύζυγό της στο αναρριχητικό πεδίο Κοκκινόβραχου στο Λεωνίδιο, όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Ο σύζυγός της ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές μέσω του ενιαίου ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί γεωεντοπισμός του στίγματος και να κινητοποιηθεί άμεσα ομάδα διάσωσης τεσσάρων ατόμων, καθώς και εθελοντές από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λεωνιδίου.
Οι διασώστες προσέγγισαν την τραυματισμένη γυναίκα, η οποία είχε επικοινωνία, την ακινητοποίησαν επί τόπου και τη μετέφεραν με φορείο σε ασφαλές σημείο. Στη συνέχεια, παραλήφθηκε από κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της.
Διαβάστε επίσης:
Πέντε συλλήψεις σε μια μέρα για εμπρησμούς σε Χίο, Εύβοια, Λέσβο και Φθιώτιδα
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Είχαμε σχέδιο να φύγει» λέει η αδελφή της Βασιλικής
Κορυδαλλός: «Βγήκα έξω και είδα καπνούς» – Απεγκλωβίστηκε ο άνδρας από το φλεγόμενο σπίτι
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια