Άρης Σπηλιωτόπουλος: Η ανάρτηση με το πιο ετερόκλητο γεύμα – Ποιοι συμμετείχαν

Τραπέζι με υψηλούς προσκεκλημένους ανέβασε στα social media ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Σπηλιωτόπουλος γεύμα

Σε ένα αρκετά ετερόκλητο γεύμα βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες αρκετά γνωστά άτομα της χώρας μας, με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που ήταν μέρος αυτού, να απαθανατίζει τη στιγμή και να την ανεβάζει στα social media.

Πιο αναλυτικά στο τραπέζι, μαζί με τον σύμβουλο επικοινωνίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν επίσης η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος Σοφία Μπεκατόρου, ο Λάκης Λαζόπουλος, οι δημοσιογράφοι Βασιλεία Ζερβού και Αντριάννα Παρασκευοπούλου, αλλά και ο πρώην παίχτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Μάλιστα λέγεται ότι στο τέλος του δείπνου υπήρξαν και κάποια βεγγαλικά, με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να ανεβάζει τη συγκεκριμένη φωτογραφία:

Καταγραφή 36

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Απάντησε σε όσα είπε ο Καρατζαφέρης – «Είναι λιγότερο ενεργός και από σήμα κινητού»

Μάλιστα, χθες ο ίδιος ο σύμβουλος επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε δώσει συνέντευξη στον ANΤ1 απαντώντας ουσιαστικά στα όσα είχε πει για αυτόν ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος είχε αναφέρει ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος βρήκε τον φυσικό του χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι οι γνωστοί νερόβραστοι υπαινιγμοί από ένα στέλεχος, το οποίο κατά τη δική μου εκτίμηση έχει μία εμμονή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει αυτή την εμμονή μαζί μου, ένας άνθρωπος ο οποίος προφανώς, πίσω από αυτό, κάτι τον προκαλεί.

Νομίζω ότι αυτό που τον προκαλεί είναι ότι παραμένω ενεργός στην πολιτική, στην επαγγελματική ζωή. Μπορεί να νομίζει ότι είμαι και ιδιαίτερα ενεργός και στην προσωπική ζωή σε μία φάση που μάλλον ο ίδιος είναι λιγότερο ενεργός από ό,τι είναι το σήμα του κινητού του όταν ψάχνει για μένα».

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…