Newsroom

Newsroom

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Δεν έκανα καταγγελία στο ΣΕΗ για πασίγνωστο ηθοποιό»

«Αυτός ο άνθρωπος με έπιασε από τα μάγουλα ξαφνικά και με φίλησε στο στόμα. Ακόμα θυμάμαι τον πόνο στα μάγουλά μου», είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

ariel konstantinidi

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκαλύπτοντας και περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που έχει βιώσει.

«Απέχω 13 χρόνια από την τηλεόραση. Η σειρά “Μαρία η άσχημη” παίζεται όμως συνέχεια και είναι σαν να μην απέχω τελικά. Έφυγα για προσωπικούς λόγους από την τηλεόραση. Ήθελα να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου και το τι θέλω να κάνω», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί, η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε: «Υπήρχαν κι άλλα περιστατικά παρενόχλησης από αυτά που έχω πει. Κάποια στιγμή στο θέατρο είχε μπει ένας επιδειξίας, ήμουν εννιά χρονών, και αυτό ήταν κάτι αγριευτικό. Στο περιστατικό αυτό κάποια μαμά μού είπε “ε, και τι έγινε; Δεν έχεις δει τον μπαμπά σου γυμνό;”. Εγώ έμαθα να παγώνω και να κάνω ότι δεν συμβαίνει κάτι, όπως επίσης να δείχνω ότι είμαι μεγάλη. Φοβόμουν μη με σταματήσουν οι γονείς μου από το θέατρο. Στο πρώτο περιστατικό παρενόχλησης που μου συνέβη το είχα πει στον σκηνοθέτη. Και απλά απομάκρυναν αυτόν τον άνθρωπο από τα καθήκοντά του, ως βοηθός σκηνοθέτη».

Η Άριελ Κωνσταντινίδη συνέχισε για το συγκεκριμένα θέμα: «Το άλλο περιστατικό, όταν ήμουν μικρή, δεν το είπα ποτέ διότι φοβόμουν μη σταματήσω από το θέατρο. Δεν θέλω να το πω γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι κάπου τώρα. Δεν θα είχε κανένα νόημα να το καταγγείλω στο ΣΕΗ. Θα το έκανα αν υπήρχαν κι άλλες καταγγελίες μαζί. Αυτός ο άνθρωπος με έπιασε από τα μάγουλα ξαφνικά και με φίλησε στο στόμα. Ακόμα θυμάμαι τον πόνο στα μάγουλά μου. Ήταν ένας μεγάλος ηθοποιός, επαγγελματίας, που τον εμπιστευόμουν και κάναμε παρέα. Η αντίδρασή μου ήταν ότι δεν συνέβη τίποτα. Το όνομά του έχει εμπλακεί ελάχιστα σε όλα αυτά που ακούμε».

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης