Newsroom

Newsroom

Aριάνα Γκράντε: Τα διαφορετικά πρόσωπα της ποπ τραγουδίστριας

Έχει εμφανιστεί σε ταινίες, σειρές, στο θέατρο, ενώ έχει δώσει τη φωνή της σε κινούμενα σχέδια. Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την ποπ τραγουδίστρια που η εμφάνιση της στο Μάντσεστερ επισκιάστηκε από την τυφλή επίθεση με δεκάδες αθώα θύματα.

592451c21dc524e1738b4570

Η λέσχη των θαυμαστών της «Arianator» απαρτίζεται κυρίως από κοριτσάκια τα οποία την παρακολουθούν στενά και εξαιτίας της πήγαν στις πρώτες τους συναυλίες. H Huffington Post την κατέταξε στην τρίτη θέση στη λίστα με τους καλλιτέχνες που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στους νέους.

Το ντεμπούτο της στη μουσική το έκανε συνοδεύοντας τους τραγουδιστές ενός μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ στη Νέα Υόρκη.

Ο ρόλος της στην κωμική σειρά Victorious καλλιέργησε την εφηβική και ανάλαφρη εικόνα της με τις κοτσίδες και τα κοριτσίστικα αυτιά.

Η καριέρα της στο τραγούδι άρχισε το 2011 με το soundtrack Music from Victorious, ενώ το 2013 έκανε και το πρώτο της άλμπουμ Yours Truly το οποίο έφτασε στο Νο1 του αμερικανικού Billboard 200.

Το δεύτερο άλμπουμ της, My Everything που κυκλοφόρησε το 2014 έφτασε στο Νο1 των τσάρτς στις ΗΠΑ και μέσα στην πρώτη 10αδα σε πολλές άλλες χώρες.

“Ο μισογυνισμός και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά συνεχίζουν να υφίστανται”, είχε γράψει η Αριάνα Γκράντε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

“Ανυπομονώ να ζήσω σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι δεν θα κρίνονται πλέον σύμφωνα με αυτούς ή αυτές που βγαίνουν έξω, παντρεύονται, συνδέονται, σύμφωνα με τις σεξουαλικές τους σχέσεις (ή όχι), αλλά για την αξία τους ως άτομα”, είχε πει.

Απομακρύνθηκε από την Eκκλησία, εξαιτίας των θέσεων της για τα δικαιώματα των γκέι.

Έχει κάνει πολλές αναφορές για την προτίμηση της στη χορτοφαγία.

Γονείς της είναι η Τζόαν Γκράντε και ο Έντουαρντ Μπουτέρα και εμπνεύστηκαν το όνομά της από την πριγκίπισσα Οριάνα από το καρτούν Felix the Cat.

Έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχει ελληνικές ρίζες, ενώ πρόσφατα έκανε διακοπές και στην Ελλάδα. 


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…